Razgovor

Zar nije zanimljivo kako dečki često koriste određene fraze koje na prvi pogled zvuče bezopasno, ali kriju dublje značenje? Jesi li ikada osjetila kako se iza tih riječi kriju skrivene poruke ili namjere? Upravo zato smo odlučili razotkriti tajne iza nekoliko uobičajenih izjava koje često dolaze od njih.

Zgodna djevojka Bez puno truda: 6 sitnica za koje ti treba minuta, a zbog kojih ćeš biti atraktivnija suprotnom spolu


Izgleda da je komunikacija među spolovima često kao neka vrsta šifriranog jezika, gdje se ispod površine riječi kriju složeni osjećaji, potrebe i očekivanja. No, uz malo pažnje možemo dublje razumjeti što dečki zapravo misle i osjećaju kada koriste. U svakom slučaju, važno je osluškivati i razumjeti poruke koje dolaze između redaka. Komunikacija je ključna u svakoj vezi, pa je važno otvoreno razgovarati o svojim osjećajima i potrebama.

via GIPHY


1. "Kako to da si solo?"
Ova rečenica može biti puna skrivenih značenja. Kada dečko pita zašto si solo, to može značiti mnogo više od pukog interesa. Može biti znak da je zainteresiran za tebe i da traži priliku da ti to diskretno pokaže. No, isto tako, može biti i pokušaj da otkrije imaš li već nekoga ili si otvorena za nova poznanstva.

2. "Volim djevojke koje se ne šminkaju puno."
Ova izjava može biti pomalo zamršena. Iako se na prvi pogled čini kao kompliment koji sugerira cijenjenje prirodne ljepote, ponekad može značiti i da dečko preferira manje šminke ili da se osjeća nelagodno oko izgleda koji je previše "umjetan". Također, može biti način da ti indirektno sugerira kako bi volio da se manje šminkaš.

via GIPHY


3. "Gdje si upoznala tog prijatelja?"
Kada dečko postavi ovo pitanje, to može imati više različitih konotacija. Možda želi provjeriti jesu li tvoji odnosi s drugim dečkom samo prijateljski ili postoji nešto više od toga. Ovo pitanje može biti i znak dečkovih nesigurnosti ili ljubomore, jer želi biti siguran da ti se ne sviđa neko drugi.

4. "Treba mi večer s dečkima."
Kada dečko izrazi potrebu za "večeri s dečkima", to može značiti različite stvari. S jedne strane, može biti jednostavna želja za provođenjem vremena s prijateljima i opuštanjem izvan veze. S druge strane, može biti suptilni način da ti da do znanja da mu treba malo prostora ili da se osjeća zagušeno u vezi.

via GIPHY


5. "Mislim da ne bi trebala to obući."
Kada dečko izrazi mišljenje o tvom izboru odjeće, to može biti iz različitih razloga. Može biti iz brige za tvoj izgled ili za sigurnost ako smatra da je odjevna kombinacija neprikladna za određenu situaciju. No, isto tako, može značiti da mu se ne sviđa tvoj izbor ili da želi da nosiš nešto što on preferira, što može biti znak njegove želje za kontrolom ili utjecajem na tvoj izgled.

Dečko Osobine dečka koje će stvarati probleme u vezi: 10 ponašanja koja nagovještaju da je on nevolja

 

 

Skriveno značenje fraze koje govore dečki što dečki misle česte fraze

Još vijesti