Budite pažljivi u prometu!

2

Helenica
07.01.2020.

Znate ono kada prevrnete očima kad vam roditelji kažu da pazite na cestu. E pa nemojte kolutati na tu izjavu. U gradu u kojem živim dogodilo se toliko nesreća u zadnja 2 tjedna. Jedna nesreća se dogodila i na prijelazu preko kojeg ja svaki dan prelazim. Zamislite kako mi je sad prelaziti preko tog prijelaza. I prije sam ga mrzila a mrzim ga sad još više. Ono što želim reći da stvarno bih voljela kad bi svi bili pažljiviji u prometu. Ne govorim samo za vozače, već i pješake. Nemojte piti pa ići voziti, ovo se odnosi na sve koji misle popio sam samo jedno, neće se dogoditi ništa,ma nije bitno koliko popijete,nakon što popijete alkoholkolno piće, vožnja je ZABRANJENA jer jedno piće može uzrokovati veliku katastrofu. Na ovo će se neki smijati, neki neće ni pročitati, i ne mislim da nakon što ovo napišem da će svi prestati piti ali nadam se da ću bar neke natjerati da razmisle o ponašanju u prometu. Djeca kod kuće čekaju svoje roditelje i strepe jer ne znaju hoće li sve proći dobro također tako i roditelji koji čekaju svoju djecu isto se boje. A mogu vam reći da se bojim i ja i da zbog toga sve to pišem. Za kraj ću vam reći da poslušate i da ne prevrćete očima kad vam roditelji kažu da se pazite. I kad prelazite cestu nemojte se zamisliti i odlutati. Skocentrirajrte se i čekajte da svi stanu.

Komentari

melaniay5

melaniay5

15.01.2020.

Slažem se u potpunosti. Smatram da ovaj blog nije samo za one koji piju nego i za sve. Oni koji će se smijat na to su idioti i voljela bi da budu blizu smrti pa da vide da je to ozbiljno.

Helenica

Helenica

17.01.2020.

Da, za sve je. Iskreno stvarno mislim da i policija treba više nagledati i motriti pa se neće toliko takvih stvari događati. Hvala ti što si pročitala 😊.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

126.552
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja. Slažem se