Gubitak psa.

5

Avi03
09.08.2020.

Bok svima :-) Negdje prije psa su mi uspavali. Bio je star 10 godina i mogao je završiti u kolicima i pelenama. Cvilio je i sve ga je jko bolilo. Živim na selu i imam bašću. U bašći su ga zakopali(tata i prijatelj). Na uspavljivanju nisam mogla biti iako psi traže svoje omiljene toga trena. Ali imao je moju mamu i sestru, a svi smo zajedno bili vlasnici. Ne mogu u bašću ići samo zbog groba ježim se i jako mi je loše. Željela bih da mi netko da savjet i usreći jer moja obitelj to shvaća kao,, bilo pa prošlo to je tako sa svima" no meni te riječi ne pomažu. Tresem se na sam pomisao da u bašći pas spava sa anđelima.

Molim vas dajte mi neki savjet da prebrodimo strah i pišite svoja slična iskustva.
Hvala tu smo jedni drugima da pomognemo :-).

Komentari

MandaFlasarka

MandaFlasarka

09.08.2020.

Meni je nedavno Ziga poginila, moja macica. Imali smo je pet godina, ona je bila od početka 'mačje ere' kod mene. Ugušila se u bunaru, jako sam je voljela, ali nije me dugo držala tuga. Mislim, i dalje sam tužna i radije bih da nije uginila, ali ne mogu tu ništa. Imala sam dosta micica koje sam jako voljela, pogotovo Groma (Zigin brat) i Medu (sin joj). Oprosti zbog obiteljskog drveta, haha. xd Proći će te s vremenom, bit ćeš tužna, ali ne u takvom stanju kao sada. Budi sretna što je on bio dobar dio tvog djetinjstva s tobom, sigurno te obilježio nekako. Tako i moje mačkuljice. Sjećam se kad su se prvi omacili u ljeto i još su bili divlji, a ja sam ih išla hvatat u šupu skijaškim rukavicama da me ne izgrebu, haha.
Bit će bolje...

Avi03

Avi03

10.08.2020.

MandaFlasarka Hvala ti i ti se drži razumijem te što se tiče mačke isti slučaj samo je moj 4 godine doživio. Upravu si sada imam veliku tugu no kasnije će me malo proći .

MandaFlasarka

MandaFlasarka

10.08.2020.

Ma dobro sam ja, haha. Neće ti biti svejedno kasnije, ali bit će bolje sigurno. Imat ćeš lijepa sjećanja.

Aham

Aham

10.08.2020.

I meni je prošle godine ugino mačak i to me baš pogodilo. Nisam 3 dana iz kuće izlazila i jako mi je bilo teško u početku. Sada nakon godinu dana je puno lakše, i dalje ga se sjetim ali sam već svjesna da tu više ništa ne mogu učiniti. Kad završi sezona planiram udomiti ponovo mačku. Razmisli i ti o tome, ali tek kada preboliš gubitak ovog psa. Stvorit ćeš nove uspomene i imati priliku pružit lijep život nekom drugom psu :)

ivan995

ivan995

11.08.2020.

Meni je ove godine mačka uginula koja je 14 godina stara bila, isto tako mi je bilo jako žao.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

125.351
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja. Slažem se