Ljubavni stihovi 2.dio

0

Melina1998
01.08.2012.

Kad osijetiš najteži trenutak u životu i kad izgubiš povjerenje u samog sebe sijeti se bar tad da postoji netko ko misli na tebe!!!

Ti si sunce što me jutrom budi, ti si nada za moj život ludi, ti si tema za moje beskrajne sne, ti si moj život moje sve.

Voljet cu dok živim oci smeđe boje,jer te su oci nekad bile ogledalo moje!

Zbog tebe mirišu ruže, zbog tebe pjevaju ptice, zbog tebe mi suze klize niz lice ... sada znam što je ljubav, zašto srce boli ... BOLI JER TEBE BESKRAJNO VOLI!!

NIJE OVO ZA LJUBAV, NIJE ZA LJEPOTU VEĆ DA ME SE SJETIŠ JEDNOM U ŽIVOTU, A DA ME SE SJETIŠ TO TE NE ZADUŽUJEM, TI ME ZABORAVI AKO TO ZASLUŽUJEM!

Ja TI dajem ljubav, ja TI nudim sreću. Nemoj da se plašiš prevarit te neću. Ja TI pružam ruke, ja TI dajem sebe. A sve ostalo zavisi od tebe!?

Mnogi su mi ljubav priznali i kažu da zbog mene pate,da volim tebe nikako da shvate,jer ti imaš dio srca moga i tebe ću voljeti do kraja života svoga.

Da nam život bude ljepši, priroda je ljubav dala, al da ljubav zna boljeti, to priroda nije znala...

Cigareta je ljubav, poljubac je dim, a pepeo ono što ostaje za tim!

Danas neću plakati, suze nisu lijek, ali pamti ove riječi VOLJET ĆU TE ZAUVIJEK danas lažem sebe "dobro mi je bez tebe" ali srce tajnu krije nikad gore bilo nije.

Noćas dok rosa umiva travu dok sunce skriveno sanja o danu.Noćas dok svi sanjaju o raju ja sanjam o tebi i tvom zagrljaju.

Poljubac je utjeha, to nista ne boli, kad te netko ljubi to znaci da te voli. Netko voli jezero, netko more, a ja volim tebe simpaticni stvore...

Žuta ruža tiho vene nemoj nikad zaboravit mene ni ja tebe zaboravit neću dok mi ne zapale smrtnu svijeću i dok svijeća polako gori moje će srce i dalje da te volim

Na krevetu ležim,poruku ti pišem,tako mi je teško,ne mogu da dišem.Nešto me steže u grudima mojim jer noćima patim za usnama tvojim!!

Umrijet ću noćas zato što te volim.Da mi ljubav vratiš jedino te molim.Uvenut ću tiho,kao crvena ruža jer patnja je jedino što mi život pruža!!

Da mi je imati tu moć,pretvoriti se u noć pa da vidim cijeli grad i da saznam gdje si sad. Da se uvučem u tvoje snove i da saznam kako ti se ljubav zove.

Daleko si od očiju, ali od srca nisi.Jedino što mi nedostaje znaj ti si.Nisi ni zvijezda ni anđeo, ni bog da te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim!!!

Iako daleko u gradu tom, vječno ti si u srcu mom, jedino tebi ću poruke slati, jer samo za tobom mi srce pati!!!

Bori se za sreću, za ono što želiš.Ono što mnogo ti znači, nemoj dijeliti.Ne brini za druge, jer drugi će se snači, ali ljubav poput tebe teško je naći!!!

Voljeti nekoga,ane biti s njim,isto je kao osuđen biti,a ne biti kriv.Teško je voljeti,a ljubav kriti,u duši plakati,a nasmijan biti!!

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

125.344
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja. Slažem se