Malo viski malo koka kola

3

Whatevernever
26.08.2020.

Nikad nisam voljela piti. Nikad nisam pila. Sve do jednog događaja. Taj događaj ću vjerovatno pamtiti čitav život. Zašto se to moralo desiti baš meni? Nije. Da li sam si sama kriva? Možda. Kako kome. Da li je to nešto što mi je ikad bila namjera? Nikako. Bol koju nosim u sebi nikada neću moći promijeniti. To je nešto što te prati kroz cijeli život, nešto što te zapečati i od čega bijega nema.
Bila sam sretno dijete. Roditelji su me uvijek obasipali pažnjom i ljubavi jer sam bila jedinica. Jako rano sam ljubav pronašla u plesu i time se bavim od kad znam za sebe. Roditelji su uvijek s ponosom dolazili gledat moje nastupe s plesnim grupama. Bila sam najsretnija kada bi njih vidjela sretne i skupa među 'publikom'. Neke od najljepših trenutaka sam stvorila plesači a neke od najboljih ljudi radi plesa. To je bila moja furka. Bila. Danas više ništa nije moja furka. Imala sam 14 godina kada su se moji roditelji rastali. Tada je sve počelo. Tada je počeo razlog zašto sam ga pokušala ubiti.

Komentari

LarisssaKISSS

LarisssaKISSS

26.08.2020.

koka kola ili koka koka?

MandaFlasarka

MandaFlasarka

26.08.2020.

Koji vrabac?! Stvarno se nadam da je ovo samo priča.

Smedooki

Smedooki

27.08.2020.

Koka, koka, koka, koka, koka
Koka, koka, koka, koka, koka
Koka, koka, koka, koka, koka
Koka, koka, koka, koka, koka
Koka, koka, koka, koka, koka
Koka, koka, koka, koka, koka

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

126.449
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja. Slažem se