Voljeti sebe

0

dobro_danas
11.07.2018.

Često danas osobe koje vole sebe miješamo sa sebičnim osobama, osobama koje su pune sebe... Međutim, ima nešto što nas ne uče u školama, u društvu, u obitelji, a to je upravo koliko je važno voljeti sebe. Jeste li svjesni da sve kreće od vas? Da u životu možete utjecati samo na sebe, a samo je to i važno. Kada shvatite koliko ste sebi bitni, koliko ste sebi bitni u svom životu, tek tada ćete postati bitni i osobama oko vas.
Nažalost, ne uče nas o tome, ali nas uče da je voljeti sebe sebično, da smo sebični ako napravimo nešto za sebe, ako se nasmijemo dok je netko pored nas ljut, ako nekoga odbijemo ili odbijemo nešto napraviti za tu osobu.
Pokušavamo se svidjeti svima, osim sami sebi. Radimo puno stvari kako bi se svidjeli ostalima, a opet nismo sretni. Ljudi oko nas se mijenjaju, a mi ostajemo uvijek sami sa sobom na kraju svakoga dana.
Uvjerili su nas u to što je "lijepo", što je "dobro", postavili su nam pravila po kojima gotovo dišemo, a mi ih slijepo slijedimo, i naravno, u tome nismo sretni, jer našim umom i osjećajima vladaju svi osim nas.
Danas se pitajte koliko volite sebe, razmislite o tome što VI želite. Posvetite se danas sebi. Samo danas se nasmiješi onome što te muči i odmakni se od svega što te živcira, nije li tako ljepše?
Pitaj se što si ti kad ostaneš sam ili sama u tišini svoje sobe.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

113.008
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja. Slažem se