Dva imena na božićnoj listi su ostala – što kupiti mami i tati za Božić. Želiš ih razveseliti jer znaš da će i tebe dočekati poklon pod borom, ali imaš nekoliko problema.
Cool božićni pokloni za mamu i tatu

Cool božićni pokloni za mamu i tatuZa sve frendice si kupila najdivnije poklone, no dva imena na božićnoj listi su ostala – što kupiti mami i tati za Božić. Želiš ih razveseliti jer znaš da će i tebe dočekati poklon pod borom, ali imaš nekoliko problema.

Nemaš ideje i nemaš baš para. Standardni problem, ali zato imamo nekoliko ideja koje te možda mogu nadahnuti. Još uvijek nije kasno da osmisliš nešto sama, uštediš, a opet ćeš mami i tati pokloniti poklon zbog kojeg će imati veliki osmijeh na licu.

1. Oslikana šalica – jeftine keramičke šalice možeš kupiti u svakom dućanu, a boje ta keramiku također nisu skupe. Dakle sve što ti treba je malo mašte i originalni pokloni su tu.2. CD ili USB za auto – znaš da tvoj tata voli ABBU, Queenovce ili pak Beatlese, osmisli najbolju kompilaciju, a možeš ubaciti i neki novi hit po tvom ukusu. Od sada će vožnja do škole biti zabavnija, a ti imaš cool poklon za Božić.3. Okvir sa slikama
– razvij nekoliko vaših zajedničkih fotografija, kupi veliki okvir za slike i kolaž papir. Osmisli, izreži i ukrasi i poklon na koji će mama pustiti suzu je zagarantiran.4. Kutijica s karticama
– kupi lijepu drvenu kutijicu ili je napravi sama od kartona. Zatim na manje kartončiće napiši stvari kao što su: 'Kupon za pranje suđa', 'Kupon za usisavanje cijelog stana' ili 'Kava s mamom' i ubaci to u kutijicu. Cool ideja, a sve je gotovo za pola sata.5. Bon za masažu -  ako si ipak uštedjela malo više možeš mami ili tati bon za masažu u nekom salonu. Bit će ti zahvalni.6. Kalendar s tvojim slikama – u većini foto studija možeš dati napraviti kalendar s fotografijama koji će biti super ukras za mamin ili tatin ured.7. Razlozi zašto te volim – napravi kartončiće iste veličine i na svakog napiši po jedan razlog zašto voliš mamu ili tatu. Izbuši rupice na svakom kartonu i poveži ih ukrasnom vrpcom i imaš cool i jednostavan poklon koji će definitivno rastopiti roditelje.Foto: Shutterstock/Instagram

I.I.

Porčitajte još:

Je li ovo dečko godine? Internet oduševljen njegovim božićnim poklonom djevojci

Top 8 poklona koje hrvatski tinejdžeri žele za Božić

Kakav poklon biste željeli ove godine dobiti za Božić?

Objavljeno 21.12.2016. u kategoriji Božićna priča
Tagovi: pokloni, božić, mama, tata, roditelji

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se