Stiglo nam je najdraže doba u godini - Božić! Razveselite svoje najdraže lijepim stihovima i čestitkama, potrudili smo se za vas pronaći neke od najboljih.
Najljepše božićne čestitke - razveselite svoje najdraže!

Najljepše božićne čestitke - razveselite svoje najdraže!Stiglo nam je najdraže doba u godini - Božić! Razveselite svoje najdraže lijepim stihovima i čestitkama, potrudili smo se za vas pronaći neke od najboljih.


U duši mir...
U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, u srcu mladost, a u radu uspjeh, puno sreće i lijepih snova neka tebi donese Božić i godina Nova!

Tisuće čestitaka...
Ove Božićne večeri tisuće čestitaka traže svoje putove kroz guste pahuljice snijega. Neka ova moja pronađe put do tebe i kaže ti Sretan Božić, umjesto mene!

Anđeli zapališe svijeće...
U dalekom gradu u zimskoj noći Isus spasitelj otvori oči, od radosti i sreće anđeli zapališe svijeće a jedan od njih reče Sretan Božić i mnogo sreće!

Miris Božićnog drvca 
Nek ti miris božićnog drvca unese radost u ove dane, ja ti želim od sveg srca čestit Božic i božićne blagdane!

Srebrne zrake Božićnog jutra 
Nek vam srebrne zrake Božićnog jutra pod borom osvjetle poklon ispleten od zdravlja, sreće, mira i ljubavi... SRETAN BOŽIĆ!

Kad Božić pokuca na vrata...
Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, neka ispune ti se sve želje, tugu neka otjera veselje. Sretan Božić!


Provjeri još... Božićne sms poruke i čestitkeObjavljeno 24.12.2016. u kategoriji Božićna priča
Tagovi: božić, sms, čestitke

Povezano


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika. Registriraj se!Moda i ljepota


Teen385

Registriraj se na Teen385!

Više od 110.000 korisnika već se registriralo na Teen385! Jesi li među njima?

Nagradne igre

Cool prijedlog
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!
Novi magazin Hej! zna sve o zvijezdama!

Vaš najdraži portal Teen385 predstavio je svoj novi magazin Hej!, a možete ga svakodnevno posjećivati i pratiti na adresi www.hej.hr. »

vidi sve Što se radi?

Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, Teen385 koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se