Što je naručila vs. što je dobila

Kada nešto naručimo s interneta, s nestrpljenjem iščekujemo da dođe i nadamo se da će nam odgovarati. Iako nije veliki problem i lako se vrati ako nam nije dobro, svejedno nas to nekako razočara, a nekada i naljuti.

Naručivanje s interneta je uvijek kockanje. Kada naručuješ s provjerenih stranica barem znaš da će ti proizvod doći i da ćeš ga uspjeti vratiti ako ti ne odgovara. Postoje i one stranice s kojih naručiš jednu stvar, a dođe skroz deseta. To su razne stranice koje se bave preprodajom stvari, a ima i prevarantskih. Sada govorimo o ovim prvim, provjerenim stranicama.

Haljina s Amazona Naručila je lijepu svečanu haljinu s interneta, a došlo joj je veliko razočaranje

Kada kupuješ odjeću, iako ju vidiš na modelu, ne možeš sa sigurnošću znati kako će stajati na tebi ukoliko imaš drugačije tijelo od tog modela. Čak i da imate sličnu visinu i kilažu, svejedno se možeš iznenaditi da na tebi ne stoji isto kao na njoj i da je skroz drugačiji proizvod. Nešto se slično dogodilo i ovoj curi. Naručila je traperice sa širokim nogavicama, a onda je pokazala što joj je stiglo.

 

@abbiekirkmann Petition for brands to show accurate pictures🥲 #fyp #relatable #plthaul #haul ♬ original sound - Abbie Kirkman🦋

 

Urnebesno. Kada ih je obukla, nasmijala je cijeli TikTok. Hlače su na njoj puuuno šire i puno veće. Ona optužuje brend s čije je stranice kupila da nisu prikazali pravu i realnu fotku. Svi znamo da se kod fotkanje odjeće vole stavljati kvačice straga kako bi na modelu stajalo usko i što bolje. Ova cura tvrdi da je tako nešto slučaj i s ovim. Iako može biti i da su poslali krivi model traperica ili da su hlače za visoke cure. Što god bio slučaj, video je dobro nasmijao sve, a može ti biti i upozorenje da dobro paziš kada naručuješ s interneta.

TikTokerica Lejla Fox Cura naručila torbu preko interneta: Zbog onog što joj je stiglo u paketu, plače od smijeha i od muke

naručivanje s interneta fejl što je naručila vs. što je došlo Traperice smijesno zabavno Online kupovina

Još vijesti