Patricia Stainer

Krenule su pripreme za maturalne večeri, a možda nekome baš ova cura bude inspiracija. Oduševila je sve prošle godine sa svojim izgledom na maturalnoj večeri, a sada nas je samo podsjetila na njega – i drago nam je da je.

Patricia je oduševila društvene mreže sa svojim izgledom za maturalnu večer. Bila je drugačija, elegantna – i pomalo je izgledala kao da je dio mafije. Ili je barem tako sama okarakterizirala svoj izgled. Njena je maturalna večer bila prošle godine i možda sa svojim izgledom inspirira i neku curu ove godine. Ako nemaš pojma kakvu bi haljinu nosila za maturalnu, ovo ti može biti opcija, ali samo ako želiš izgledati ekstra. S ovakvom haljinom ne možeš biti u drugom planu. Crna, elegantna, i cijeli joj je izgled bio u „mafia“ stilu.

 

@patriciastammer just the vibe #fyp #foryou #promdress ♬ orijinal ses - ozannkurtoglu

 

„Mob wife“ estetika u svečanom izdanju. Rukavice su pridonesle cijelom dojmu. Tada ova estetika nije niti postojala.

 

 

Haljina je itekako elegantna, a neki kažu da se ovako nešto može lako rekreirati i s vjenčanicom – samo ju treba ofarbati u crno.

 

@patriciastammer fr:)) #fyp #foryou #prom ♬ original sound - 𝚐𝚛𝚊𝚢𝚜𝚘𝚗⸆⸉

 

Nemoj se bojati da ćeš na maturalnoj izgledati previše ekstra i previše sređeno jer tako nešto ne postoji. Ovo je prilika za koju se možeš srediti kao da si glumica koja ide na crveni tepih pa iskoristi tu priliku jer nije nešto što možemo raditi svaki dan.

Ema Luketin Svečana izdanja Eme Luketin kao inspiracija za maturalnu: 8 puta kada je oduševila izgledom

Maturalna večer Fotka s maturalne iz Banja Luke postala hit: Svi u haljinama i odijelima osim jednog učenika

Maturalna večer maturalna haljina mob wife estetika izgledati ekstra crna haljina kao žena mafijaša u trendu

Još vijesti