Galerija Marko Cuccurin - 1 Marko Cuccurin - 2 Marko Cuccurin - 3 +4 Marko Cuccurin - 5

Na Dori svake godine možemo vidjeti neka dobro poznata lica s hrvatske glazbene scene, ali i neka nova. Ove je godine primjerice jedno takvo novo lice bio Baby Lasagna, a sljedeće bi to mogao biti i jedan naš poznati influencer.

Na Doru se prijavi jako puno pjesama i izvođača svake godine, ali samo neki od njih dobiju stvarno i priliku prezentirati se publici i pokušati proći na Eurosong. Kako se bira koja će pjesme ići na Doru? Postoji posebno povjerenstvo koje preslušava sve prijave i bira koga puštaju. Ovogodišnja je Dora tek završila, a jedan je influencer sada otkrio da je jedan njegov veliki san da jednom nastupi na Dori.

Baby Lasagna Svi misle da je samo hrpa gluposti, ali evo o čemu to pjeva Baby Lasagna u „Rim Tim Tagi Dim“

Ne želi to napraviti već sada jer kako kaže, želi da njegova pjesma bude nešto drugačije od svega do sada i kreativno. Tko je on? Marko Cuccurin!

 

 

Možda zvuči ludo, ali njegovi će fanovi znati da i nije baš toliko. Marko je do sada već izbacio jednu pjesmu pod nazivom „Luda je noć“ i tako pokazao da se želi iskušati i u glazbenim vodama. Sada ga je netko na Instagramu pitao da zašto on nije na Dori, a evo što je rekao.

Marko Cuccurin - 4

Izgleda da ćemo u budućnosti nekada gledati i njega na Dori, a mogao bi to biti nastup za pamćenje! Usput je iskoristio priliku i da kaže kako podržava Baby Lasagnu, ali i da je otvoren mogućnosti da upravo Baby Lasagna napiše pjesmu za njega.

Nadamo se da će se Marku ovaj san jednom ispuniti! Što ti misliš o ovoj njegovoj ideji?

Što misliš o tome da se Marko Cuccurin prijavi za Doru?

Ukupno glasova:

Tko je i s kojom pjesmom predstavljao Hrvatsku na Eurosongu one godine kad ste se rodili? Pobjednici s Dore 1994. – Tony Cetinski: Nek' ti bude ljubav sva 1995. – Magazin: Nostalgija +14 1996. – Maja Blagdan: Sveta ljubav

marko cuccurin dora san influencer nastupiti na dori anketa

Još vijesti