Izvođači s Eurosonga

Danas je bitan dan – održava se prvo polufinale Eurosonga. Nama je ovo polufinale posebno zanimljivo jer danas nastupa i Baby Lasagna. Svi se nadaju da će proći dalje, ali konkurencija će biti opaka!

Vrijeme je za Eurosong! Ovih je dana on postao glavna tema gdje god da se okreneš, a ako je i tebe uhvatila Eurosong groznica, zna se gdje si navečer! I ptice na grani znaju da je danas prva polufinalna večer, a ako se pitaš gdje ga gledati, sada ćemo ti dati jednu ideju. Točnije, dvije! Na Europskom trgu u Zagrebu bit će organizirano gledanje, ali ovo je samo jedna od lokacija.

Baby Lasagna KVIZ: Provjeri svoje znanje o Baby Lasagni! Tko može sakupiti 10/10 točnih?

Nedaleko od centra grada, u J.J.Sound baru bit će još jedno organizirano gledanje koje bi ti moglo biti zanimljivije! Ivan Magla, koji je poznat po organiziranju različitih tematskih partyja, sada organizira i gledanje Eurosonga. Svakako mu se javi ako ti se sviđa ova ideja. Nema sumnje da će biti zabavno!

Eurosong gledanje

Oni koji ipak radije žele ostati doma i gledati Eurosong sa svog kauča – također dobra ideja. Ne moraš nigdje ići da bi imala zabavno gledanje. Dok gledaš, možeš se pretvoriti u stručni žiri i usput ocjenjivati svaki od nastupa. Na stranici Eurosong.hr možeš skinuti glasački listić na kojem onda upisuješ ocjene ili bodove (kako god odlučiš) za svakog od kandidata u različitim kategorijama.

 

Dali smo ti dvije ideje kako gledanje Eurosonga učiniti zanimljivijim i zabavnijim, a na tebi je samo da odlučiš koju opciju biraš! I ne zaboravi, početak je u 21 sat!

Baby Lasagna Svi misle da je samo hrpa gluposti, ali evo o čemu to pjeva Baby Lasagna u „Rim Tim Tagi Dim“

Eurosong 2024 gledanje eurosonga organizirano gledanje eurosonga listić za glasanje kako gledati eurosong 2024 prvo polufinale

Još vijesti