Igor Jadan

Tada još nitko nije znao za njega, a danas je jedno od najpoznatijih domaćih lica s društvenih mreža. On je naravno Igor Jadan! Proslavili su ga videi s kuhanjem.

Početi snimati za društvene mreže u srednjoj školi nije tako lako kako se čini. Mnogi nikada ni ne krenu jer se boje da će biti ismijavani zbog tih videa koje objavljuju. No, isplati se pobijediti taj strah i samo krenuti, jer nikada ne znaš što se može dogoditi. Igor Jadan u srednjoj nije bio ni upola popularan na društvenim mrežama koliko je to danas, ali je počeo objavljivati na YouTubeu, a kasnije se uz pomoć TikToka njegov sadržaj proširio i postao mnogima omiljen za gledanje. Ipak, sve je krenulo u srednjoj.

Naša mala klinika Srednjoškolci iz Zagreba za maškare rekreirali seriju „Naša mala klinika“ i postali viralni hit

Igor Jadan se sada vratio u svoju srednju školu, Gimnazija Lucijana Vranjanina u Zagrebu, i iznenadio učenike. Došao im je podijeliti hrpetinu krafni!

 

@igorjadan Evo jedan video da zahvalim svima koji me prate, a pogotovo ekipi i profesorima iz srednje u kojoj je moja karijera krenula. #krafne #lucijanka #gimnazijalucijanavranjanina #pokloni #maskare #fasnik ♬ original sound - Igor Jadan

 

Održao je kratki govor, pofotkao se s učenicima i pogledao nastupe koje su imali za maškare. Jako lijepa gesta! Donio je sa sobom 150 krafni koje su samo tako planule. Na ovu je ideju došao jer kako je rekao, treba malo vratiti i ekipa koja ga gleda. Iako danas samo na TikToku ima preko 150.000 pratitelja, pokazao je da zbog toga nije umišljen i da mu je stalo do ljudi koji ga prate.

Bethany Dobson Poruka koju treba čuti svaka cura koja nije zadovoljna s izgledom svog tijela

Igor Jadan tiktoker hrvatski tiktoker srednja škola Učenici lijepa gesta odusevio vratio se u srednju školu

Još vijesti