Molly Katherine

Kako iskoristiti dugačku kosu da samo ne stoji besposlena na tvojoj glavi? Možeš od nje napraviti topić! Barem je to napravila ova cura – a Internet ne može odlučiti je li ovo genijalno ili samo bizarno.

Što ćeš nositi van u subotu? Ma mislim da ću obući hlače i kosu. Jedna je djevojka postala prava senzacija na društvenim mrežama i to s razlogom. Ima tako divnu dugu kosu, kao prava Zlatokosa! Ono što je sve posebno privuklo je činjenica da joj kosa ne izgleda uništeno niti tanko na vrhovima, vidi se da je baš njegovana.

Influencerica Sophie Jedno drogerijsko ulje za kosu svi hvale – diže kosu iz mrtvih! Uz njega, na dobrom glasu su i ova 4 ulja

Sada je sve zadivila kada je u jednom videu pokazala da je od svoje kose napravila topić – koji i nosi na sebi. Našalila se sama na svoj račun: "Pogrešno sam shvatila kad me netko pitao kako danas nosim kosu, stvarno sam ju nosila."

 

@scarlettohair

I misunderstood when someone asked how I’m wearing my hair today, I actually wore it..

♬ Praise Jah In The Moonlight - YG Marley

 

Isplela je pletenice koje je spojila gumicama i omotala oko sebe i dobila pravi ljetni topić, kao nešto što bi se bez problema moglo nositi na plažu ili neki ljetni festival poput Coachelle. Ovako nešto sigurno još nikada nisi vidjela. Istovremeno je ovo najbizarnija i najgenijalnija frizura ikad. Trebalo joj je nekih sat vremena da složi ovu konstrukciju, ali kaže da bi sljedeći put vjerojatno mogla biti i brža. Pokazala je i kako je to napravila.

 

@scarlettohair Replying to @Princess•Honey entering my @narasmith ♬ original sound - Molly Katherine

 

Kada na početku videa pokaže raspuštenu kosu, teško je ne zaljubiti se u nju.

 

 

Možda nema najdužu kosu na svijetu, ali će sigurno postati inspiracija i idol svim onim curama koje sanjaju o super dugoj kosi.

Pranje kose "RPR metoda" pranja kose bi ti se mogla svidjeti ako imaš oštećenu ili obojanu kosu

Djevojka provjerava svoju kosu Kosa ti se nikako ne može oporaviti? Tu je 9 stvari koje radiš svakodnevno, a ne znaš da si tako uništavaš kosu

Kosa duga kosa topić od kose neobična frizura bizarno genijalno tiktok Molly Katherine

Još vijesti