Galerija Nika Pavičić Nika Pavičić - 3 Nika Pavičić - 4 +5 Nika Pavičić - 5

Facebook prije 11 godina i Facebook danas su dvije totalno drugačije stvari. Dok su danas na njemu još samo tvoja mama i tetka, prije su svi mladi bili itekako aktivni na njemu i objavljivali ovakve stvari.

Ovisno o tome koliko imaš godina, možda se ovakvih statusa sjećaš, a ako si malo mlađa, onda sigurno niti ne znaš za njih i sada ćeš se dobro nasmijati. Facebook je prije 10+ godina bio toliki hit među tadašnjim mlađim generacijama i svi su imali profile koje su aktivno i koristili. Danas ako i imaš profil, vjerojatno na njemu niti ne objavljuješ ništa.

Tužna cura na mobitelu Nekada je bolje izbjegavati društvene mreže: 7 situacija kada vrijedi to pravilo

Svi su se preselili na Instagram i na TikTok, a stvari koje su se prije objavljivale na Facebooku, danas nitko nema šanse da bi javno objavio. Tip statusa koji je bio totalni hit je bio i ovaj kakav je podijelila Nika. Ovo je njezin status iz 2013. godine.

Status Nike Pavičić

Statusi poput ovog "Određeni broj lajkova i označim neke ljude ili se javim nekim ljudima“ su bili nešto popularno i što su svi pratili jer su htjeli znati tko se kome sviđa.

 

 

Ako si ikada pisala ovakve statuse, vjerojatno tvoja Facebook arhiva isto pamti puno bisera i samo čeka da te podsjeti na njih. Smiješno je vidjeti ovakve stvari i prisjetiti se koliko su društvene mreže prije izgledale drugačije nego danas kada smo u TikTok svijetu.

Teodora Popovska - 1 Teodora Popovska voli objavljivati provokativne fotke – a što na to kažu njeni roditelji?

nika pavičić facebook društvene mreže prije Status na Facebooku zabava hit status prije 2013. godina

Još vijesti