Osijek

Nije svaka ideja koja ti padne na pamet dobra. Pogotovo ako se radi o nekoj koja ugrožava tvoj život ili život drugih ljudi. Jedan je vozač zato odlučio podijeliti ovaj video u nadi da će se pronaći dečko i da će dobiti bukvicu od roditelja kako ovo više ne bi radio.

Toliko često čujemo da su zbog prometnih nesreća izgubljeni mladi životi, svi tuguju, a onda se pojavi neki ovakav video. Ni sam vlasnik videa nije siguran radi li se o trendu ili samo vrlo glupoj ideji koja je jednoj mladoj osobi pala na pamet, ali želio ga je objaviti da svima skrene pažnju. Pogotovo onima koji žive u Osijeku i voze auto. Zbog društvenih mreža i popularnosti na njima, nekada su ljudi spremni raditi gluposti koje su opasne, a ovo je jedna takva. Dok se u večernjim satima vozio autom po Osijeku, iznenada mu je pred očima, nasred ceste, izletio prizor koji ga je šokirao – dečko sjedi na stolcu nasred ceste. I ne mrda.

Da je vozio brže, možda ne bi stigao zakočiti. Vozač je odlučio podijeliti video da upozori druge vozače koji tuda prolaze, ali i da pomogne pronaći dečka s videa kako bi njegovi roditelji vidjeli što radi, i nada se, nešto napravili. Ali isto tako, ovo je i upozorenje drugim roditeljima da spriječe širenje ovakvih izazova. Osim što je opasno za osobu koja radi izazov, opasno je i za vozače. Posljedice u ovom slučaju vrlo lako mogu biti kobne. Neki su u komentarima pomislili da je video namješten zbog toga što je trenutak uspio uhvatiti na kameri, ali nikako nije, već se radi o tome da neki jednostavno u autima imaju kamere koje rade kada god auto vozi, kako bi bili osigurani ako se nešto dogodi.

U svakom slučaju, koliko ti god možda kul izgledalo, ovo nemoj ni slučajno ići raditi!

TikTok Dvije djevojčice preminule jer su išle raditi izazov koji trenda na TikToku

Zagrebački instruktor vožnje Zagrebački instruktor vožnje još jednom potvrdio zašto ga svi vole – jedna lijepa gesta sve je oduševila!

Osijek trend izazov upozorenje opasno ne raditi Viralno

Još vijesti