Galerija Predstavnica Luksemburga Tali - 1 Predstavnica Luksemburga Tali - 2 Predstavnica Luksemburga Tali - 3 +3 Predstavnica Luksemburga Tali - 4

Uvijek nam je drago vidjeti da se na Eurosongu pojavljuju mladi pjevači i pjevačice! Iako je predstavnica Cipra najmlađa ove godine, sa svega 17 godina, sada ćemo ti predstaviti još jedno mlado lice.

Svih ovih godina, točnije, zadnjih 30 godina, na Eurosongu se nije natjecao Luksemburg. Posljednji su put bili na ovom natjecanju 1993. godine, a ove se godine vraćaju jako! Pokazali su u prvom polufinalu da s njima nema šale, a na društvenim mrežama fanovi Eurosonga pišu da su povratak odradili vrhunski! Njih predstavlja jedna mlada djevojka, Tali. Ova pjevačica nastupala je zadnja u prvom polufinalu, a možda ti je zapela za oko sa dvije duge pletenice i zaraznom pjesmom "Fighter".

Silia - 2 Najmlađa natjecateljica na Eurosongu 2024.: Silia ima svega 17 godina, a pjesma joj je pravi pop hit

Prošla je u finale, a iako Luksemburg do sada nitko nije gledao kao konkurenciju Baby Lasagni, možda bi trebali. S Luksemburgom nema šale jer ova je mala država do sada na Eurosongu pobijedila već 5 puta! Imaju li šanse upisati i šestu pobjedu ove godine?

Po komentarima, mogli bi! Ostali nastupi koji su favoriti su prilično ekstravagantni, a pitanje je hoće li se to stručnom žiriju svidjeti ili će dati bodove nekom klasičnijem nastupu poput ovog kakav ima Luksemburg. S obzirom na sve pobjede koje već imaju iza sebe, čini se da znaju što rade.

 

 

Iako ih nije bilo na Eurosongu 30 godina, sada su svima dali do znanja da su tu. Ljudi su u komentarima na YouTubeu otkrili da nisu očekivali puno od njih, ali da su se nastupom uspjeli iskazati. Luksemburg do sada nitko nije doživljavao kao državu koja bi mogla pobijediti, ali vratiti se nakon 30 godina i pobijediti šesti put bi bilo wow postignuće i to bi mogao biti jedan od razloga zašto bi im publika mogla biti naklonjena.

Harry Potter film Jedna je pjesma sinoć na Eurosongu imala poveznicu s Harryjem Potterom

Nemojmo ni zaboraviti da je Tali super pjevačica i da ima zaraznu pop pjesmu! Nema nam druge nego čekati finale u subotu i vidjeti tko će odnijeti titulu pobjednika.

Raiven Predstavnica Slovenije s Eurosonga pokazala neobičan detalj na manikuri – bljakić ili jako kul?

Tko je i s kojom pjesmom predstavljao Hrvatsku na Eurosongu one godine kad ste se rodili? Pobjednici s Dore 1994. – Tony Cetinski: Nek' ti bude ljubav sva 1995. – Magazin: Nostalgija +14 1996. – Maja Blagdan: Sveta ljubav

Eurosong 2024 luksemburg TALI konkurencija baby lasagni predstavnica luksemburga vratili se na eurosong

Još vijesti