Galerija Polina Meixner - 3 Polina Meixner - 1 Polina Meixner - 2 +5 Polina Meixner - 4

Zaljubit ćeš se i htjet ćeš i ti jednog „malog demona“, kako ga ona od milja zove. Polina je poznata po svom stilu koji odudara od svih ostalih modnih influencera na domaćoj sceni, a sada bi mogla pasti u drugi plan.

Polinu i njen stil je nemoguće ne zamijetiti. Uvijek izgleda posebno, ali na pozitivan način. Obući će stvari koje će se rijetko tko usuditi, ali na njoj izgledaju tako dobro i imamo osjećaj da ih i sami možemo profurati (istina je da ipak ne možemo). Sada je sve oduševila jer je pokazala da je nabavila kućnog ljubimca.

Anja i Teddy Kakve kućne ljubimce imaju balkanski influenceri: Pogledaj njihove slatke četveronožne prijatelje

Malog psića koji se zove Misha. Toliko je presladak da garantiramo da ćeš se i ti rastopiti. Ona ga zove „malim demonom“, a iako nije previše otkrivala za sada o njemu, jedna je fotka bila dovoljna da se njeni pratitelji zaljube u njega.

Polinin psić

Nekako mislimo da bi joj on mogao ukrasti svjetla reflektora i postati glavna zvijezda njenog profila. Objavila je i jedan video s njim – i naravno da je u komentarima on glavna tema. Misha je chihuahua, za sve koje zanima.

 

@pollymolly17 Praškovi prahovi #fyp #balkan ♬ original sound - Polina Meixner

 

Za rastopiti se! Slatki peseki i mace uvijek poprave dan, pa ako je i tebi ovaj krenuo loše, možda ti ovaj „mali demon“ izvuče osmijeh na lice.

Justin Bieber/tigar iz filma Mamurluk Majmun, tigar i druge egzotične životinje: Najneobičniji kućni ljubimci poznatih zvijezda

 

Polina Meixner kućni ljubimac psić influencerica preslatko

Još vijesti