Baby Lasagna

Baby Lasagna sinoć je odradio brutalno dobar nastup, a ako si mislila da je nakon nastupa slavio prolazak u finale dugo u noć u nekom izlasku, onda si se malo prevarila. Pokazao je što je zapravo radio!

Raspored koji izvođači na Eurosongu imaju sigurno izgleda jako naporno s hrpom proba, konferencija za novinare i različitim drugim aktivnostima. Kada je sinoć Baby Lasagna osigurao prolazak u finale i još jednom potvrdio status favorita nije otišao slaviti negdje van, piti šampanjac i zabavljati se do rano ujutro. Osim što je zasigurno bio umoran, ako ga i malo pratiš, onda znaš da izlasci nikako nisu on. Pokazao je na Instagramu kako je to izgledao njegov after party. U sobi je gledao seriju "The Office". Isto što je radio i kada je pobijedio na Dori!

Baby Lasagna gleda The Office

Opuštanje uz ovu seriju je za njega sada već postalo i mali ritual. Koliko god bio favorit i koliko god svi bili ludi za njim, pokazao je svaki put da mu slava nije udarila u glavu i da je i dalje onaj simpatičan dečko u kojeg su se svi zaljubili.

 

 

baby lasagna Eurosong 2024 Polufinale nakon nastupa što je radio the office

Još vijesti