Alix Earle

Postala je modna ikona i netko čijim se stilom i modnim odabirima ljudi vole inspirirati. Sada je pokrenula jedan trend na noktima. Počela je nositi manikuru u jednoj boji i nazvala ju "kameni nokti“.

Alix Earle ima itekako veliki utjecaj. Iako je ova influencerica možda poznatija Amerikancima, sigurno su za nju čule ljubiteljice mode i oni koji vole provoditi više vremena na TikToku. Postala je poznata sasvim slučajno nakon što joj je jedan video eksplodirao i od tada je postala uzor mnogim djevojkama.

Proljetne manikure Boje manikura koje će se tražiti ovog proljeća: 8 jednobojnih proljetnih ideja za nokte

Alix je nedavno pokazala svoju novu manikuru i napisala da je takva manikura sada IN. Radi se o sivim noktima. Jednostavni i jednobojni. Izgledaju minimalistički i luksuzno.

 

@alixearle

Stone nails are in 👍🏼

♬ original sound - Alix Earle

 

U komentarima su svi odmah napisali da će si vjerojatno staviti takve nokte i da će sigurno sada za njima buknuti potražnja. Alix ih nosi već neko vrijeme i na brojnim se slikama na Instagramu može vidjeti da ih ima.

 

 

Nisu bili samo kratkotrajni na jedan dan za neko događanje, što znači da joj se stvarno sviđaju. Sive "kamen nokte" možeš napraviti i doma bez da ideš u salon jer sve što ti treba za njih je sivi lak za nokte u bilo kojoj nijansi.

 

 

 

 

Ovo je dobra ideja za jednostavnu manikuru ako nisi fan šarenila kakvo se obično nosi na noktima kada dođe proljeće.

Ideje za proljetne nokte: 15 slatkih manikura s kojima se inspiriramo ovog proljeća Proljetne manikure Hrpa cvjetića Uokvireno cvijeće +12 Ombre

manikura alix earle kamen manikura u trendu nokti inspiracija za manikuru ideja za nokte elegantna boja nokti

Još vijesti