Outfit

Iako visina zapravo nije problem, oni koji su niski često ipak imaju problema s tim i žele koji centimetar više. Nema ništa loše ili ružno u tome ako imaš 160 centimetara ili manje! Ali ako ti to jako smeta, evo koje komade odjeće i obuće trebaš nositi ove jeseni.

Obično ćemo svi pokušavati izgledati više, a ne niže. To je nešto čemu većina cura teži. Ako si i ti jedna od cura koje su malo niže i to ti smeta, nije kraj svijeta. Nije uopće loše biti nizak, ali razumijemo zašto bi ipak htjela koji centimetar više. Cure koje su visoke i koje su niske ne mogu nositi iste komade odjeće – jer neće svima sve dobro stajati. Postoje neki komadi koji će biti posebno laskavi za niske cure i s kojima neće izgledati još niže, već obratno. Ako je to ono što i ti želiš postići, onda su ovo komadi odjeće i obuće koje trebaš nositi ove jeseni.

1.Traperice s nogavicama ravnog kroja do gležnja

 

 

Ono što ne želiš da ti se dogodi je da ti traperice budu predugačke. To će te vizualno učiniti nižom. Najbolje je da su do gležnja. Ove se sezone nose traperice s nogavicama ravnog kroja i one će biti idealne za nositi ih na ovaj način. Ako su ti i predugačke, samo zavrni nogavice i problem riješen.

2.Gležnjače ili mokasinke s platformom

 

 

Platforma na cipelama ti može biti samo od pomoć, a na svu sreću, upravo se to nosi ove jeseni. Dobit ćeš koji centimetar u visinu, a platforma je plus i zato što će ti u takvim gležnjačama biti lakše hodati, čak iako imaju peta.

Outfit Jesenski trendovi koje možeš nositi već sada – 8 njih koje cure na Instagramu obožavaju

3.Cropani puloveri

 

 

U jako dugačkim puloverima možeš izgledati još niže, zato radije gledaj one malo kraće koje ćeš moći zataknuti u hlače ili one cropane taman u visini struka da ti dođu do ruba hlača.

4.Minica

 

 

Jedan veliki jesenski trend koji će biti super za sve, uključujući i malo niže cure. Nose se različiti modeli minica, a najviše one najjednostavnije, jednostavne crne uske s malim prorezom.

5.Strukirani sako ili neki s remenom

 

 

Ako želiš nositi sako, prijedlog je da potražiš one koji nisu ravnog i širokog kroja, već one koji su ipak u struku malo suženi. Čak ako su i dulji, ovo će ti pomoći naglasiti struk i nećeš se 'utopiti' u njemu. Oversized sako ravnog kroja će te progutati.

Jesenski outfit Ljeto je gotovo, ali nemoj biti tužna: 10 modnih komada zbog kojih se veselimo što dolazi jesen

6.Vesta bez rukava

 

 

Idealno rješenje za niže cure kako nositi oversized košulje ili majice je da preko njih stave malu vestu bez rukava. Ima ih u cropanim izdanjima koja će izgledati odlično preko neke široke majice ili košulje.

7.Majica-bodi

 

 

I zadnja stvar koja će ti biti super prijatelj su majice koje su istovremeno i bodiji. Kada preko njih staviš traperice, nećeš se morati brinuti oko toga hoće li izgledati ružno kada uguraš majicu u hlače, jer već ćeš to imati. S obzirom da se nižim curama uvijek preporučuje da uguraju majicu u hlače i naglase struk, ovo je dobar način kako to nositi.

jesen Moda trendovi niske cure što nositi učiniti višom izgledati više jesenska moda

Još vijesti