Suhi šampon za trepavice

Svi znamo za suhi šampon za kosu i što on radi našoj kosi – i obožavamo ga! Sada se na tržištu pojavio i suhi šampon za trepavice. Zvuči zanimljivo, a ako se i ti pitaš što to točno ovaj proizvod radi, evo objašnjenja.

Suhi šampon za kosu nam je spas u toliko situacija kada nam se ne da oprati kosu. Osvježi ju, da joj volumena i odgodi pranje za jedan dan. Idealno! Zato kada smo vidjeli da se pojavio suhi šampon za trepavice, odmah smo bili „wow, to nam treba“, ali onda kada smo krenuli razmišljati čemu bi to zapravo moglo služiti, ostali smo bez ideja.

Maskara Cura se posvađala s dečkom i isplakala rijeku suza, a maskara ostala netaknuta na trepavicama – koju je koristila?

MAC je taj koji je čini se prvi predstavio ovaj proizvod jer ga do sada još nikada nismo vidjeli niti čuli da postoji, a službeno se zove Lash Dry Shampoo Mascara Refresher.

 

 

Za što bi se tako nešto uopće koristilo s obzirom da trepavice ne peremo kao kosu? Za Glamour je njihova voditeljica društvenih mreža Luca Wetherby Matthews isprobala ovo čudo i ispričala kako radi. Pomaže da ti osvježi trepavice kroz dan i da ih vrati u život. To je za one dane kada se našminkaš i znaš da ćeš više od nekoliko sati, ako ne i cijeli dan, biti negdje.

 

@glamouruk Dry Shampoo for lashes?! Sign us up. 🤯 #BeautyHacks #DryShampoo #MacLashDryShampoo #BeautyReviews #GlamourTries ♬ original sound - British GLAMOUR

 

Nakon nekoliko sati nošenja maskare, samo trebaš na trepavice staviti ovaj proizvod i on će učiniti da izgledaju bolje. Kroz dan se mogu na trepavicama skupiti grudice maskare, maskara se malo i skinuti, razmuljati i više trepavice ne izgledaju onako dobro kao kada si ju tek stavila. E tu uskače ovaj proizvod koji se stavlja kao maskara i osvježava trepavice. Stavlja se preko maskare koju već imaš na trepavicama, ne moraš ništa skidati.

 

 

Luca kaže da joj nakon maskare trepavice izgledaju veće, naglašenije, tamnije i više definirano. Inače, kada nam se kroz dan maskara tako malo skine i uništi, neki će nanijeti samo novi sloj maskare, ali to neće baš izgledati dobro, već može samo pogoršati stanje. Ovaj je proizvod drugačiji jer nije zapravo maskara, već topcoat. Čini se kao dobra ideja i kao proizvod koji će svi htjeti isprobati – koliko će biti stvarno dobar, vidjet ćemo kada ga kupimo!

Prirodna šminka Ako želiš imati lijepe i duge trepavice onda im ovih 8 stvari ne bi trebala raditi

maskara Suhi šampon za trepavice šminka mač novo novitet što radi čemu služi? drugačija maskara za osvježiti trepavice

Još vijesti