Proljetni trendovi

Proljeće je doba obnove, a garderoba nije iznimka. Svaka sezona donosi sa sobom svoje modne trendove, a mi smo izdvojile 5 must-have komada koji se moraju naći u tvojoj garderobi ovog proljeća.

Proljetni outfit Top 3 proljetne jakne koje su hit u dućanima već sada

Proljeće je pred vratima, a s njim dolazi neodoljiva prilika za obnavljanje naših ormara i osvježenje modnih kombinacija. Ovdje ti predstavljamo 5 must-have komada ovoga proljeća. Zašto su must-have? Osim što su su svi komadi bezvremenski, možeš ih kombinirati na gotovo sve, a povrh svega izgledat ćeš stajliš svaki put!

1. Trench kaput u pastelnim tonovima
Proljetni kišni dani nekako su neizbježni, ali to ne znači da moraš žrtvovati stil. Trench kaputi u nježnim pastelnim bojama, poput svijetloplave ili mint zelene, ne samo da će te zaštititi od kiše već će i unaprijediti tvoju proljetnu garderobu. Kombiniraj ga s trapericama ili laganom haljinom za sofisticiran izgled.

 
2. Cvjetni kombinezon
Cvjetni uzorci uvijek su dobitna kombinacija za proljeće. Ove sezone, cvjetni kombinezoni su hit. Bez obzira nosiš li ga za opušteni izlazak vikendom ili romantičnu večeru, ovaj komad će ti osigurati da izgledaš svježe i moderno.

 
3. Bijele tenisice
Klasične bijele tenisice nikada ne izlaze iz mode, a ove sezone postaju neizostavan dio tvoje proljetne garderobe. Nosi ih uz traperice, suknje, pa čak i lagane proljetne haljine. Osim što su udobne, bijele tenisice dodatno pridonose ležernom i trendi izgledu.


4. Prozirna bluza
Dodaj dozu profinjenosti svojoj proljetnoj garderobi s prozirnom bluzom. Ovaj komad omogućuje ti da pokažeš svoj modni ukus dok ostaješ u skladu s proljetnom lakoćom. Nosi ju uz traperice ili suknju za sofisticirani, ali opušten izgled.


5. Pletena vesta
Proljeće može donijeti raznolike temperature, stoga je pametno imati laganu pletenu vestu. Odabir boje koja se slaže s ostatkom tvoje garderobe omogućuje ti bude toplo kada zatrebaš, a istovremeno izgledaš stajliš.

Uz ovih pet must-have odjevnih komada, tvoja proljetna garderoba bit će spremna za sve izazove koje donosi ovo nepredvidivo doba godine. Bez obzira na tvoj osobni stil, ovi komadi omogućuju ti da istakneš svoju modnu estetiku i uživaš u toplini i svježini proljeća.

Proljetne manikure Boje manikura koje će se tražiti ovog proljeća: 8 jednobojnih proljetnih ideja za nokte

 

proljeće proljetni trendovi must have proljetna odjeća

Još vijesti