Galerija Crvena Mango haljina - 7 Crvena Mango haljina - 1 Crvena Mango haljina - 2 +4 Crvena Mango haljina - 3

Popularni dućani poput Manga, Zare ili H&M-a imaju povremeno neke kolekcije koje su malo skuplje nego njihova odjeća inače. To su neke posebne kolekcije koje imaju i posebne predmete. Dokaz za to: crvena haljina s resicama iz Capsule kolekcije.

Još nije zavladala na društvenim mrežama, ali to joj nije ni trebalo, jer ova se haljina rasprodala „sama od sebe“. Izgleda drugačije i zabavno, ali i kao haljina koja bi mogla stajati na svakom obliku tijela i sakriti trbuščić kada pojedeš malo više kolača na nekom svečanom događanju. Volimo haljine koje nam neće naglasiti svaki kolač koji pojedemo, a neke rade upravo to. Uz to, s ovom haljinom možeš očekivati da će pogledi biti na tebi.

Mango haljina - 10 Mango u svojoj kolekciji svečanih haljina ima neke idealne i za maturalnu večer – pogledaj ih!

Pojavila se u njihovoj „Capsule“ kolekciji, koja je malo više posebna, svečana, kolekcija odjeće, piše Zadovoljna. Tu ima nekih komada koji nisu tipični kakve ćeš baš uvijek moći pronaći u Mangu, a ova je haljina jedna od njih. Izgleda da se toliko svidjela svima jer je RASPRODANA. Nema više ni jedne jedine dostupne. Barem za sada. Nisu to situacije koje se događaju često, pogotovo kada haljina ima cijenu kakvu ima ova. Nije baš tipična cijena za Mango i za nju treba izdvojiti čak 320 eura. Ne, nismo se zabunili, nije 320 kuna, već stvarno eura.

 

@maferarcep Roses 🖤 #mango #spring #fashiontok ♬ Boy's a liar - PinkPantheress

 

Ni cijena nije bila zapreka i haljina je nestala. Pogledaj ju u galeriji iznad iz svih kutova, a ako ti se sviđa, bez obzira što je sada nema, još uvijek postoje šanse da ju uhvatiš. Na njihovoj se stranici možeš pretplatiti da ti pošalju mail kada im u ponudu opet dođe taj komad odjeće i to baš u tvojoj veličini. Samo pokraj veličine koja je tvoja, klikni na ikonicu kuverte i upiši mail. Prati ga i čim ti dođe obavijest da je komad dostupan, možeš ga ugrabiti. Puno puta kada je nešto rasprodano, nekoliko veličina ipak kasnije dođe jer neki ljudi i vrate ako nisu zadovoljni kako im stoji.

Maturalne haljine Biranje maturalne haljine: 8 trendova koji se nose ove godine na maturalnu večer

Svečana haljina maturalna haljina mango Capsule Collection rasprodana svi ju žele crvena haljina iz manga

Još vijesti