Riđi i šljokice

Domaća influencerica Riđi VOLI šljokice. Pogotovo kada ide na festivale i slična događanja. Zašto ne sjajiti najviše moguće? Za takve je prigode napravila svoje šljokice, a kad ih je pokazala svijetu, oduševila je mnoge.

Šljokice se moraju sjajiti i to što više, to bolje. Idealne su za izlaske, partyje, koncerte, festivale, rođendane, sva događanja gdje možeš izgledati najluđe. Ima ih za kupiti po dućanima, ali domaća influencerica Riđi nije bila sretna s izborom niti kvalitetom pa je preuzela stvar u svoje ruke i napravila sama svoje šljokice. S tim je hobijem krenula još prošlog ljeta, a sada ih je bezveze pokazala na TikToku. Nije očekivala da će izazvati takvu ludnicu i da će ih odjednom htjeti hrpa ljudi. Radila ih je uvijek za sebe i svoje prijatelje kako bi se sjajili najviše moguće.

 

@ridziy Replying to @magdalena7835 ♬ original sound - 🔥

 

Rekla je da mogu na kožu, na kosu, na lice – ma bilo gdje! U videima pokazuje kako izgledaju i koliko su intenzivne. S njima nema šanse da te netko neće zamijetiti. Kada ih je pokazala već prvi put krenuo je interes za njima, a sa svakim je videom sve veći i veći. Svi ju pitaju kada će ih početi prodavati jer tko ne bi htio takve šljokice!

 

@ridziy Replying to @lenanovakovcc🌷😛 ♬ original sound - Riđi

 

S obzirom da ih je ona napravila sama doma, ljudi su u komentarima krenuli pogađati kako. Sama Riđi nije otkrila kako ih radi, ali navodno istu stvar možeš napraviti i sama vrlo lako. Treba samo pomiješati zajedno Vaseline i šljokice po vlastitom izboru. Možeš pokušati napraviti malu količinu pa vidjeti kako će ispasti ili se nadati da će Riđi početi prodavati svoje.

Što je odjevna kombinacija bez nakita? 20 naušnica, lančića i prstena koji će obogatiti svaki izgled Modna kombinacija H&M naušnice H&M ogrlica +17 H&M prsten

riđi šljokice najintenzivnije šljokice tiktok u trendu influencerica napravila svoje šljokice

Još vijesti