Parfemi

Kada izađe neki novi parfem koji sve oduševi, onda odjednom hrpa ljudi želi mirisati upravo tako ili jako slično. I tako se stvore trendovi u svijetu parfema. Što će biti hit ove godine? Postoji nekoliko trendova koji će dominirati.

Kada tražiš novi parfem, a nemaš pojma u kojem bi smjeru otišla i koji bi parfem mogla kupiti, možda ti pomognu trendovi! Postoji more parfema i različitih mirisa između kojih možeš birati što može malo zbuniti. Iako je dobro imati puno izbora, u ovom slučaju nam to otežava. Ekspert za parfeme je za Refinery 29 izdvojio 8 trendova koji će dominirati svijetom parfema u 2024. godini. Svaki od tih trendova je temeljen na parfemima koji su već izašli ili će tek izaći ove godine, a koji će postati hit.

Stavljanje parfema Kako da ti se parfem osjeti na koži što dulje: Uz ovih 7 trikova ćeš mirisati cijeli dan

1.Slatki voćni parfemi
Proljeće i ljeto će obilježiti slatki parfemi. Oni koji imaju voćne note općenito budu slađi pa s njima ne možeš pogriješiti. Baš su girly. Jedan takav za svačiji budžet je primjerice Women' Secret Rouge Seduction.

 

 

2.Cvjetni parfemi koji nisu klasični
Cvjetni parfemi su klasici, ali ove godine nećemo nositi one parfeme koji su „običniji“ s primjerice notama ruže. Trebaju imati nešto dodatno što će ih izdvojiti. Gledaj parfeme s cvjetnim notama, i nekom dodatnom notom poput jantara, trešnje, eukaliptusa… Jedan ti izbor može biti: Victoria's Secret Bombshell.

 

 

3.Wellness parfemi
Svi smo non stop pod stresom i tjeskobni pa ima smisla da wellness parfemi postanu trend. To su oni parfemi čiji će te miris smiriti i opustiti. Primjerice L'Occitane Osmanthus parfem može biti jedan takav.

 

 

4.Parfemi s limunskim notama
Ako voćni i cvjetni mirisi nisu tvoj đir, onda će možda biti ovaj tip. Još jedan tip parfema koji su idealni za vruće ljetne dane. Limunasti parfemi neće biti za svakoga, ali ako voliš citrusne note, daj im priliku. Jedan popularni koji može biti opcija je Calvin Klein CK One.

 

 

5.Parfemi koji imaju biljne note
Parfemi koji u sastavu imaju zelenilo, točnije neke biljke, postat će još jedan parfemski hit u 2024. godini. Ovakvi su parfemi svježi pa su jedan ljetni favorit. To su primjerice parfemi koji imaju note eukaliptusa, drva, kaktusa, ružmarina… Ako želiš isprobati jedan takav, preporuke idu za Elizabeth Arden Green Tea.

 

 

6.Parfemi koji podsjećaju na slatkiše
Parfemi koji mirišu tako fino da bi ih najradije pojela! Po slatkišima, bombonima, kolačima i svim drugim slatkim i finim stvarima – to su ti parfemi. Oni neće biti toliko za ljetno razdoblje, već za jesen i zimu. Jedan koji je super predstavnik ovakvih parfema je Ariana Grande Cloud Pink.

 

 

7.Na bazi jantara
Jantar je klasična nota parfema. Najčešće se kombinira s drvenastim tonovima rekao je ovaj ekspert za parfeme. Ovakav bi ti se tip parfema mogao svidjeti ako nisi fan slatkih i voćnih mirisa. Jedan koji pripada u tu kategoriju, a koji možeš isprobati je Kim Kardashian Fleur Fatale.

 

 

8.Parfemi s notama irisa (perunike)
To su oni puderasti mirisi. Iris kao notu možeš pronaći primjerice u parfemu Lancôme La Vie Est Belle. Ovdje je perunika (ili iris) u samom srcu parfema.

 

 

Parfemi Duplići brendiranih parfema: Zamiriši luksuzno uz ovih 8 jeftinih parfema

parfemi trendovi u trendu u svijetu parfema kakvi se parfemi nose note ideje za parfem koji parfem kupiti Moda

Još vijesti