Šminka

Dolazi toplije vrijeme, vrijeme kada želimo lagani i osvježavajući makeup koji će istaknuti našu ljepotu. Umjesto teških pudera koji mogu izgledati prenapadno ili se topiti pod suncem, donosimo ti pet fantastičnih alternativa koje će ti omogućiti blistav i prirodan izgled dok uživaš u toplim i sunčanim danima.

Tekući puderi Imaju veliko prekrivanje, ali na licu ne izgledaju grozno: 7 takvih pudera koje svi hvale


Uz ovih pet novih načina prikrivanja nepravilnosti, tvoja koža će izgledati besprijekorno i osjećat ćeš se svježe i njegovano čak i u najtoplijim danima. Odaberi proizvod koji najbolje odgovara tvom tipu kože i potrebama i uživaj u blistavom izgledu bez teškog pudera!

1. BB krema
BB krema je skraćenica za beauty balm ili blemish balm. Ova višenamjenska krema nudi mnogo više od običnog pudera. Pruža lagano prekrivanje nepravilnosti na koži, poput prištića ili crvenila, dok istovremeno hidratizira i štiti kožu. Zahvaljujući svojoj laganoj teksturi, BB krema je idealna za svakodnevnu upotrebu. Neki proizvodi čak sadrže i dodatne sastojke poput antioksidansa i SPF faktora za dodatnu zaštitu od Sunca.

via GIPHY


2. CC krema pomiješana s hidratantnom kremom 
CC krema, što znači korektivna krema ili color control krema, savršena je za one koji traže više od samo prekrivanja. Ova krema ne samo da ujednačava ton kože i smanjuje vidljivost nepravilnosti, već i pruža dodatnu hidrataciju. Kombinacija CC kreme s laganom hidratantnom kremom stvara savršen balans između prekrivanja i njege kože. Tvoja koža će izgledati svježe i blistavo, a istovremeno će biti hidratizirana i zaštićena od Sunčevih zraka.

3. Tonirana krema za sunčanje
Ljeto je vrijeme kada je zaštita od Sunca posebno važna, ali to ne znači da moraš žrtvovati svoj makeup. Tonirane kreme za sunčanje kombiniraju najbolje od oba svijeta - zaštitu od Sunca i ujednačavanje tena. Ove kreme pružaju lagano prekrivanje i štite kožu od UV zraka, što ih čini savršenim izborom za bilo koju vanjsku aktivnost. Njihova lagana formula omogućuje koži da diše, dok istovremeno štiti od Sunčevih opeklina i preranog starenja kože.

via GIPHY


4. Tonirani hidratantni serum
Ako želiš postići prirodan i blistav izgled, tonirani hidratantni serum je tvoj izbor. Ovaj lagani proizvod kombinira prednosti tonirane kreme s hranjivim svojstvima hidratantnog seruma. Njegova lagana tekstura brzo se upija u kožu, pružajući joj intenzivnu hidrataciju i istovremeno joj daju zdrav sjaj. Bogat antioksidansima, tonirani hidratantni serum pomaže u zaštiti kože od štetnih vanjskih utjecaja, poput zagađenja i UV zraka.

5. Mineralni puder u prahu
Za one koje vole mat završetak i kontrolu sjaja na licu, mineralni puder u prahu je savršen izbor. Ovaj lagani puder upija višak masnoće s kože, ostavljajući je svježom i matiranom. Mineralni puderi u prahu obično su hipoalergeni i nekomedogeni, što ih čini idealnim za osjetljivu ili problematičnu kožu. Nanesi ga lagano s velikim kistom kako bi postigla prirodan izgled i dugotrajan mat efekt.

Visoki rep Jedna bitna stvar koju moraš znati o puderu – možda je to razlog zašto ti se briše i ljušti tijekom dana

 

puder alternative za puder bb krema CC krema tonirana krema Tonirani serum

Još vijesti