Cura s naočalama

Ako si netko tko mora nositi naočale nemoj da te to spriječi u šminkanju. I dalje se možeš našminkati i istovremeno nositi naočale. Izgledat će super! Samo nemoj raditi ove greške.

Naočale ti se mogu činiti kao teret, ali ako ih moraš nositi, nemaš izbora. Izbjegavati ih nositi nije pametna ideja. I s njima se možeš našminkati i izgledati fenomenalno, samo moraš znati kako. Neke ćeš stvari morati raditi možda malo drugačije nego cure koje ne moraju nositi naočale, ali to ne bi trebao biti nikakav problem. Da bi izgledala što bolje, samo dok se šminkaš nemoj napraviti neku od ovih greški. Ako ih i radiš nije kraj svijeta, samo će ti šminka više laskati i stajati bolje kada ove stvari NE radiš.

Tekući puderi Imaju veliko prekrivanje, ali na licu ne izgledaju grozno: 7 takvih pudera koje svi hvale

1.Preskačeš obrve u šminkanju
Nemoj misliti da obrve nisu bitne jer zbog naočala neće biti toliko u fokusu. Obrve uokviruju lice nosila naočale ili ne. Zapravo, kada nosiš naočale, tada su obrve još više u fokusu. Nemoj ih preskakati.

2.Koristiš tamna sjenila
Uz naočale tamna sjenila neće izgledati tako dobro kao bez naočala. Zato je najbolje izbjegavati takve izglede u danima kada znaš da ćeš sigurno nositi naočale. Kada staviš tamna sjenila, ona će uz naočale izgledati još tamnije i oči će ti vizualno smanjiti.

 

 

3.Ne stavljaš korektor
Jednako kako naočale naglase oči, tako naglase i područje ispod očiju. Zbog naočala, područje ispod očiju ti može izgledati tamnije nego što je, naglasit će podočnjake. Sada znaš zašto preskakanje korektora nije dobra ideja. Obavezno ga setiraj s puderom u kamenu da ti se ne umrljaju naočale.

4.Stavljaš maskaru na donje trepavice
Donje trepavice radije preskoči jer ako na njih staviš maskaru, onda će ti padati čudne sjene koje naočale naglase. Područje ispod očiju će ti izgledati tamnije, kao da imaš podočnjake, a to nije nešto što želiš postići.

5.Stavljaš tuš da ide uz okvir naočala
Ako si igdje vidjela da je dobra ideja da tuš staviš u ravnini s okvirom naočalama – to nije najbolja ideja. Tako nećeš naglasiti oči i linija tuša će se izgubiti. Kao da ju nisi ni stavila.

6.Ne setiraš nos
Naočale ti sjede na nosu i ako taj dio također ne setiraš nakon što staviš tekući puder, proizvod će se skinuti brže nego što bi trebao. Obavezno setiraj dio lica koji ti diraju naočale.

7.Naočale i jarko rumenilo neće biti dobri prijatelji
Događat će se previše toga na tom dijelu lica. Bolje je staviti neko rumenilo koje je prirodnije nego primjerice jarko ružičasto.

Anja Šendo Greške koje radiš, a zbog kojih ti tuš na očima ne ispada dobro – ovo su 3 najčešće

8.Preskačeš maskaru
Iako trebaš preskočiti maskaru na donjim trepavicama, nemoj ju preskočiti u potpunosti. Na gornje ju trepavice obavezno stavi, ali ipak pazi da ne staviš previše slojeva da ti ne dira stakla od naočala. Uvijene i zatamnjene trepavice izgledaju super uz naočale.

9.Ne stavljaš ruž
Uz naočale odlično izgledaju naglašene usne. Nemoj misliti da će biti previše ako staviš ruž. Možeš čak staviti i neku izraženiju nijansu. Ruž će pomoći stvoriti balans.

šminkanje s naočalama greške makeup ako nosiš naočale kako se našminkati što ne raditi

Još vijesti