Kim Kardashian

Highlighter je proizvod koji reflektira svjetlost na našem licu. Bilo da želimo prirodan ili glamurozan look, highligter je nezaobilazan za postizanje sjaja, jer koži daje svježinu.

Za populariziranje ovog makeup proizvoda zaslužna je Kim Kardashian, koja nas je u eri ekstremnog konturiranja lica naučila koje su to ključne točke na licu kamo bismo morali nanijeti highlighter. I dok nas je Kim učila da highlighter možemo nanijeti na jagodice, nos i na sredinu čela, trendovi u svijetu makeupa lagano su se promijenili pa sad highlighter možemo nanijeti na oči, usne pa čak i na nokte.

Highlighter na očima

Ako je u vašoj kozmetičkoj torbi ponestalo svjetlucavih sjenila, ne morate paničariti niti kupovati novo, jer možete se poslužiti i svojim higlighterom. Nanesite ga na sredinu gornjeg kapka, na donju liniju trepavica i u kut oka pa će vam oči automatski izgledati većima i „budnijima“.

 

 

Highlighter na usnama

Za dobivanje punijeg i definiranijeg izgleda usana, nanesite highlighter na tzv „Kupidov luk“, odnosno na zakrivljeni dio u sredini gornje usne. Kako bi im usne izgledale veće i naglašenije, trik s highlighterom koriste mnoge makeup artistice i influencerice s TikToka. Obična olovka za usne u nude nijansi u kombinaciji s highlighterom i sjajilom u samo nekoliko sekundi može učiniti da vaše usne izgledaju punije i sočnije.

 

@hudabeauty Her lips 😱❤️ @angelaluvspho #highlighterhack #liphack #hudabeauty #foryou #stitch #nymphhighlighter #silkbalm #lipfiller #foryoupageofficiall #foryoupage ♬ original sound - Huda Beauty

 

Highlighter na noktima

Vrlo vjerojatno su vam dosad za oko zapeli manikura i nokti kakve nosi Hailey Bieber. Možda mislite da je za postizanje takve manikure potrebno posjetiti salon, no uz malo truda, strpljenja i vještine – nokte si možete srediti i same. Prvo morate nanijeti podlogu, zatim bež lak pa proziran lak, a kao šećer na kraju – sa kistom na nokte nanosite highlighter i dobit ćete upravo onakve nokte kakve obožava Hailey. 

 

@opi How to: #HaileyBieber aka #GlazedDonutNails Tutorial by @Zola ✨ 🍩 💅🏼 #haileybiebernails #chromenails #metgala #metgalanails #opi ♬ original sound - OPI

 

 

 

highlighter gdje sve koristimo highlighter highlighter kao višenamjenski proizvod multifunkcionalan highlighter kako sve možemo koristiti highlighter

Još vijesti