Crveni outfiti

Samo zato što nemaš nikakvu posebnu prigodu poput crvenog tepiha, ne znači da ne možeš isfurati neke od trendova koje na njima viđamo. Kada počne godina krenu se održavati razne dodjele nagrada, a ovo su trendovi koje smo do sada viđali na njima.

Okej, možda ne možeš otići u grad u dugačkoj haljini s golim leđima, ali evo kako taj i još neke trendove ipak i ti možeš nositi. Bit će idealni za proljeće i toplije dane koji samo što nisu stigli, a neke možeš isfurati već sada. Sigurno si gledala što su zvijezde nosile na crvenom tepihu kada su se održavali Grammyji, Emmyji ili Golden Globes. Mogli smo vidjeti stvarno svašta, od wow kombinacija i haljina od nekih malo upitnih izbora. Neki su trendovi ipak dominirali, poput izreza na haljinama ili cvjetnog uzorka. Evo kako te i još nekoliko drugih trendova možeš nositi i ti za svaki dan bez da izgledaš previše sređeno.

1.Cvjetni uzorak

 

 

Ovo je jedan trend s crvenog tepiha koji je najlakše nositi za svaki dan. Cvjetni uzorak na majicama ili haljinama može biti sladak detalj.

2.Izrezi

 

 

Možeš vidjeti i da su izrezi na različitim mjestima nešto što se redovito nosi na svečana događanja, a majice koje imaju takav neki izrez mogu biti i za svaki dan. On ne mora biti veliki ili na nekom „kritičnom“ mjestu, već može biti i negdje kraj vrata. Detalj koji će komad učiniti malo zanimljivijim.

Mirta Miler Mirta Miler ima najslađu odjevnu kombinaciju za Valentinovo

3.Crvena boja

 

 

Crvena je boja hit ove sezone. I dok su slavne cure od glave do pete u crvenom, ti možeš samo u svoj outfit ubaciti crveni detalj, poput majice, jakne, vestice na kopčanje ili suknjice.

4.3D cvijeće

 

 

Kako nositi detalj poput 3D cvijeća za svaki dan? Nije nemoguće! Za cure koje vole izgledati slatko i dotjerati se, ovaj detalj može postati ogrlica. Vidjela si sigurno da se nose obične špagaste ogrlice na kojima je jedna veliki cvijet. Itekako se ovakav detalj može nositi kada ideš na kavu!

5.Šljokice

 

 

Šljokice nije tako lako ubaciti u svakodnevni izgled, ali nije ni nemoguće. Ako si prije par mjeseci pala na trend šljokičastih traperica, onda imaš savršen komad za nositi šljokice kroz radni dio tjedna bez da to izgleda „too much“. Obavezno kombiniraj s običnom majicom da ne izgleda pretjerano.

6.Mašne

 

 

Mašna može biti dodatak u kosi ili na majici bez da izgleda kao da si se prejako spremila. Pogotovo je mašna u kosi dobra ideja kako isfurati ovaj detalj u svojoj svakodnevici. To svatko može!

Odjevna kombinacija Što nositi u školu ili na faks sljedeći tjedan: 5 odjevnih kombinacija koje rekreiramo s Pinteresta

7.Oversized

 

 

Haljine na crvenom tepihu znaju biti skroz oversized. Veliki i pufasti donji dio, oversized dijelovi haljina ili neki detalji. Što će na outfitu kod tebe biti oversized? Svejedno jer može biti bilo što i izgledat će dobro!

Moda trendovi s crvenog tepiha za svaki dan outfit odjevne kombinacije modna inspiracija

Još vijesti