U donjem rublju

Pogotovo su neudobni grudnjaci sa žicom. Već samim odabirom nekog drugog, udobnijeg modala, možeš učiniti i samo nošenje grudnjaka udobnijim. Osim toga, donosimo ti još nekoliko načina kako to postići.

Voljeli ili mrzili grudnjake, bez njih ne možemo. Pogotovo cure koje imaju veće grudi znaju da je ovaj komad donjeg rublja za njih neophodan. Nikako nam ne pomaže to što većina grudnjaka koje nosimo nisi baš previše udobni. Zahvaljujući tome, postane nam tlaka nositi ih. Postoje neki načini kako nošenje grudnjaka možeš učiniti udobnijim. Kada kupuješ grudnjak trebala bi paziti na neke detalje kao što su širina naramenica i naravno – je li grudnjak stvarno tvoje veličine. Puno se cura žali da im grudnjaci nisu udobni, a nose one stare po nekoliko godina ili niti ne znaju koja im veličina treba i kupuju pogrešnu. Sve to čini grudnjak neudobnim, a evo kako ga učiniti barem malo udobnijim.

1.Svaki put namještaj naramenice grudnjaka
Moguće je da ti se ramenice grudnjaka s nošenjem previše opuste i onda ti ni košarice neće stajati dobro i stalno ćeš imati potrebu nešto popravljati po sebi. Možda si ih i previše stegnula – iako ti je tada to bilo okej, sada više nije. Naramenice grudnjaka bi trebala s vremena na vrijeme ispočetka namjestiti. Ne ih staviti jednom kako ti se čini da je okej i više ih ne dirati.

2.Baci grudnjake od prije par godina
Ovo se posebno odnosi na sve mlade cure kojima se tijelo još mijenja i razvija. U pubertetu si i tijelo ti se mijenja, skroz je normalno da ti grudnjak od prošle godine ne stoji dobro i previše te stišće. Kako ti se mijenja tijelo i kako ti rastu grudi, tako bi morala i mijenjati grudnjake. Zato je najbolje za njih ne davati previše novaca.

Kupovina grudnjaka Greške u određivanju veličine grudnjaka: 6 najčešćih greški koje cure rade pa nose krivu veličinu

3.Gledaj one sa širim naramenicama
Udobniji su oni grudnjaci koji imaju šire naramenice. Usporedi ih u dućanu nekoliko i vidjet ćeš razliku. Obično su oni sa širim naramenicama jednostavniji i nekima možda i „bablji“, ali činjenica je da su takvi udobniji. Zato su ti primjerice i sportski grudnjaci uvijek udobniji od običnih.

4.Kada nosiš grudnjak bez naramenica, nemoj na gornji dio tijela stavljati nikakve proizvode (kreme, pudere i slično)
Grudnjaci bez naramenica mogu biti neugodni za nositi ako ti stalno klizi i pada. Nekada za to može biti razlog i da ti je grudnjak jednostavno prevelik, a nekada i to da si stavila losion ili bilo kakav drugi proizvod na tijelo. Kada nosiš grudnjake bez naramenica trebala bi ih stavljati na čistu kožu na kojoj nema nikakvih proizvoda. Tako će se grudnjak moći bolje uhvatiti za tvoju kožu, neće ti padati i bit će ti ga odmah udobnije nositi.

5.Izmjeri se svaki put ispočetka kada kupuješ novi grudnjak
Jedan od najčešćih razloga zašto nam je grudnjak neudoban je taj što ne nosimo svoju pravu veličinu. Kada si se jednom izmjerila, nije gotovo. Pri svakoj kupovini grudnjaka trebala bi se mjeriti ispočetka. Veličine se čak razlikuju i od dućana do dućana i primjerice 75B neće u svakom dućanu biti jednak. Isto kao i traperice! Iako ti se ne da mjeriti, nužno je da bi ti grudnjak bio udobniji.

6.Pazi kako ih pospremaš
Kada ti se grudnjak iskrivi, bit će ti manje udoban. Neće više stajati onako kako treba i počet će te stiskati ili pikati. Da bi mu produžila rok trajanja i da ti bude udobniji što duže, trebala bi paziti i kako pospremaš grudnjake. Nikako nije idealno da ih nabacaš samo sve u ladicu. Ne bi ih zapravo trebala presavijati jer će se tako iskriviti. Idealno je da ih objesiš – možeš ih recimo više staviti preko jedne vješalice. Ili ih posložiti u ladicu, ali bez da ih savijaš.

Donje rublje Ženske gaće često imaju mašnicu naprijed – i ispada da ona nije tu bezveze

7.Pažljivo kada ih pereš
Grudnjaci su osjetljivi i zato bi trebala paziti i kada ih pereš. Pogotovo se to odnosi na one čipkaste i sa žicom. Ako ćeš ih samo baciti u vešmašinu, mogu ti se zapleti međusobno ili s drugom odjećom i uništiti prije i samim time i prije postati neudobni. Postoje vrećice za pranje u koje možeš staviti grudnjake i tako ih odvojene prati u vešmašini. Manje će se „izlupati“ i bit će zaštićeni.

Grudnjak Donje rublje kako da grudnjak bude udobniji greške s grudnjakom uništavaš grudnjak

Još vijesti