Djevojka s problematičnom kožom lica

Hidratacija je bitan dio rutine svake kože, no pronalaženje odgovarajuće hidratantne kreme ili losiona za kožu sklonu začepljenju pora, prištićima i aknama mogu se činiti kao pravi izazov.

Pogrešna krema na licu može začepiti pore i dovesti do toga da lice kože još više bukne. Stoga uvijek kod odabira prave kreme, trebate baciti oko na sadržaj. Vaša idealna krema nikako ne bi smjela sadržavati sastojke koji su komedogeni. Ako ima sastojaka poput salicilne kiseline, niacinamida ili benzoil peroksida, znajte da je krema bez sumnje namijenjena njezi problematične kože.

No, što ako vam se ne da čitati sastojke na kremama i tražiti savršenu za sebe po drogerijama i internetskim trgovinama? Donosimo vam prijedloge krema koje će hidratizirati vašu kožu i koji neće napraviti nered na licu. Ovo su kreme koje su cjenovno dostupne velikoj većini nas, a koje imaju pozitivne recenzije na internetu.

La Roche-Posay Effaclar Duo (+)

Ako vas na koži muče miteseri, nesavršenosti i neželjeni sjaj, onda bi ova krema mogla biti baš za vas. U sebi ima sastojke koji kontroliraju lučenje sebuma, matiraju kožu, sužavaju pore, a termalna voda iz La Roche-Posaya još i umiruje kožu. Osim što njeguje, ova se krema može koristiti i kao podloga za puder.

 

 

Bioderma Sebium Pore Refiner

Ova je krema odlična za sve one koji muku muče s masnom kožom i proširenim porama, sklonima začepljivanju. Prevenira nastanak mitesera i prištića, a također je možete koristiti i kao podlogu za makeup. Reakcije na nju su u velikoj većini slučajeva pozitivne. 

 

 

MIXA Anti-Imperfection

Ako vam je koža lica problematična, a još k tome i osjetljiva, možda biste trebali pokušati s ovom kremom. MIXA je hipoalargena te u sebi sadrži cink i salicilnu kiselinu, s kojima se smanjuje lučenje sebuma.

 

 

Skintegra Tria Light

Ova je krema dizajnirana za mješovitu i masnu kožu čije se pore lako začepljuju. Nekomedogena je i hipoalergena. Djeluje protuupalno, antioksidativno, a njezinim kontinuiranim nanošenjem, tekstura i ton kože postaju ujednačeniji.

 

 

Ziaja Med anti-imperfections krema za lice

90% sastojaka u kremi je prirodnog podrijetla. Skroz je lagane teksture, a odlična je u borbi protiv nepravilnosti. Normalizira rad žlijezdi, smanjuje stvaranje mitesera i ubrzava eksfolijaciju kože.

 

 

L'Adria Harmonizing

S redovitim nanošenjem ove kreme, koža će vam ostati hidratizirana, a ten ujednačen. L'Adria umanjuje lučenje sebuma, a bez agresivnih sastojaka koji bi vam mogli isušiti kožu.

 

 

Vichy Normaderm Phytosolution

Vrlo vjerojatno će vas odmah na prvu privući nježan miris metvice. Krema ima aktivne tvari prirodnog podrijetla te puno pozitivnih recenzija na internetu. Smanjuje vidljivost prištića, mitesera i ožiljaka od akni.

 

 

Caudalie Vinopure

Dubinski će vam nahraniti kožu, bez osjećaja masnoće ili težine na njoj. Ključni sastojci ove kreme su skvalen od masline i polifenoli, koji djeluju na sebum i mitesere.

 

 

 

kreme za masnu kožu jeftine i dobre kreme za problematičnu kožu kreme za kožu s miteserima prištići i začepljene pore krema protiv mitesera

Još vijesti