Galerija Outfiti s Uggsicama Bershka Uggsice - 1 Bershka Uggsice - 2 +11 Bershka Uggsice - 3

Uggsice ne izlaze iz mode, a ove godine se opet nose niži modeli. Idealna su obuća za jesen i zimu! Nogama će ti biti toplo, a outfiti će ti izgledati slatko. No, Uggsice nisu jeftine, a mi znamo gdje sve možeš pronaći modele po pristupačnijim cijenama.

Umjesto da skupljaš novce za originalne Uggsice i potrošiš cijelu ušteđevinu, možeš kupiti neki od dupeova za puno manje novaca. Nema sramote u tome! Nošenje dupe proizvoda je postalo popularno i zapravo su svi sretni kada netko pronađe dobar dupe i tako im uštedi novce da ne moraju kupovati skupi original.

Jesenski outfit Jesenski modni trendovi s TikToka: 10 stvari koje će ove sezone nositi cure koje žele izgledati moderno

Uggsice su veliki hit ove godine, i to oni niži modeli. Ovakve čizme nisu jeftine i nema smisla da bacaš toliko novaca na prave, pogotovo ako niti nisi sigurna da bi ih dugo nosila.

 

 

Savjetujemo da zaviriš u neki od ovih 5 dućana jer oni imaju dupe modele Uggsica koji izgledaju super. Ima ih u različitim bojama, a iako su sve slične, opet su različite. Pronašli smo super dupliće ovih čizama u Bershki, Reservedu, Robertu, New Yorkeru i na web shopu Boohoo. Sasvim dovoljno izbora!

Jesenska moda Čizme koje će vladati ulicama ove jeseni: Cure su lude za jednim neobičnim modelom

Sve ih možeš pogledati u galeriji iznad i vidjeti u kojem se od ovih dućana kakve nude. Vidjet ćeš da izgledaju super i da ti mogu poslužiti umjesto originalnih!

 

 

uggsice dupe uggsica jeftinije uggsice na budžetu kopije uggsica dućani gdje kupiti jeftinije uggsice

Još vijesti