Personalizirane tenisice

Sve je više fokus na tome da sve bude personalizirano po nama i našim osobnostima. Ova se ideja provukla u sve moguće sfere, uključujući i modu i tenisice.

Uzmi za primjer Nike Air Max ili Adidas Samba tenisice koje ovih dana nosi hrpetina ljudi. Nema ništa loše u tome da imaš tenisice kao i drugi, ali ako se želiš izdvojiti, pokazati svoju osobnost i biti drugačija, personaliziraj svoje tenisice. Neka postanu više ti! Iako će biti model koji nose svi, zbog detalja koje ti dodaš, izgledat će kao nešto novo i zanimljivo. Personaliziranje tenisica je postalo sve popularnije, a kako to možeš napraviti i ti? Imamo 6 ideja – neke od njih su jednostavnije za realizirati, a neke zahtijevaju mrvicu više truda, ali se isplati jer će na kraju izgledati fenomenalno.

Štikle vs. tenisice Cipele koje svaka cura treba imati u svom ormaru: Od ovih ćeš 6 modela imati najviše koristi

1.Dodaj mašnice

Mašnice su totalni hit u modi već neko vrijeme, a ti ih možeš dodati i na svoje tenisice. Možeš dodati mašnice po tenisicama kao na fotki ili uplesti u vezice, staviti na jezik tenisice, ma bilo gdje! Totalno će biti girly.

2.Promijeni vezice na neke zanimljivije

 

 

Obične bijele ili crne vezice nosi većina, a ti budi drugačija. Treba ti samo ukrasna vrpca kako bi imala drugačije vezice – tako je jednostavno. Možeš ih pronaći u papirnicama, Tediju i sličnim dućanima. Nema veze to što im glavna namjena nije da budu vezice, ti ih svejedno možeš tako koristiti.

3.Dodaj perlice na vezice

 

 

Ili privjeske. Ova je cura pokazala nekoliko različitih načina kako je uz pomoć perlica i privjeskića ukrasila tenisice. Možeš ih dodati na vezi na bilo koji način koji ti se sviđa. Neće ti smetati za nošenje, a izgledat će jako fora.

4.Stavi cirkone

Ovo je jedan način koji zahtjeva malo više posla, ali može ispasti ekstra. Cirkoni na jednom dijelu tenisica mogu biti fora detalj, a ako uz to dodaš još neke posebne vezice poput ovih s fotke, zagarantirano je da će ti svi gledati u noge.

Adidas Samba tenisice Kopija Adidas Samba tenisica koju je skoro nemoguće uhvatiti koliko se brzo prodaje

5.Odnesi ih kod nekoga na personalizaciju putem crteža

 

 

Ako ti se ne da zezati s takvim stvarima, ali želiš neke drugačije tenisice, odnesi ih negdje na personalizaciju. Ovo se može napraviti u nekim dućanima poput Shoe Cleaniqua ili kod nekih osoba koje se time bave. Idealno za obične bijele tenisice!

6.Stavi vezice na neki drugačiji način

 

 

Još jedna super jednostavna opcija je da staviš vezice na neki drugačiji način. Svi ih uvijek nose na isti zig-zag način, a postoji ih još jaaako puno! Na društvenim mrežama možeš pronaći tutoriale kako ih staviti svakako drugačije.

tenisice trend Popularno personaliziranje tenisica ukrasiti tenisice načini drugačije tenisice

Još vijesti