Nika Pavičić

Pogledali smo kakve su svečane odjevne kombinacije influencerice nosile kroz nedavno razdoblje, a s kojima se možeš inspirirati za doček Nove godine.

Još uvijek ne znaš što nositi za doček Nove godine? Ili si imala ideju, ali je propala? Nema više previše vremena za traženje i razmišljanje! Računaj da dućani neće raditi tijekom božićnih blagdana i zapravo imaš još jako malo vremena za pronaći svoj outfit. Ukoliko imaš barem neku ideju što želiš nositi, onda ti je malo lakše, ali ako si netko tko nema pojma u kojem smjeru ići i što nositi, možda ti pomognu influencerice. Možeš baciti oko na njihove odjevne kombinacije koje se lako mogu nositi i za doček Nove godine. Neke su baš jako svečane, druge malo manje fensi, a imamo i neke za one cure koje ne žele šljokice i elegantne haljine.

Što obući za Novu? 20 komada idealnih za novogodišnje partyje koje možeš pronaći u dućanima Svečana haljina Svečana odjeća iz Bershke Svečana odjeća iz Bershke +17 Svečana odjeća iz Bershke

1.Totalno svečana

 

 

Ukoliko želiš izgledati posebno svečano, haljina do poda je onaj komad koji će ti pomoći da postigneš taj look. Bit ćeš elegantna i ući u 2024. godinu sa stilom.

2.Haljina na preklop koja svima super stoji

 

 

Šljokičaste haljine na preklop su hit ove godine i vidjeli smo ih u brojnim dućanima. S obzirom da se ili vežu oko struka ili imaju traku koja se veže, pomoći će ti naglasiti struk i dobit ćeš siluetu pješčanog sata. Ovo je tip haljine koji će svima super stajati.

3.Perje kao dodatak na outfitu

 

 

Haljine, majice, sakoi, sve što ima dodatak perja može biti još jedna opcija za doček u kojoj ćeš izgledati pomalo dramatično. Ali zašto ne? Ovo je jedna noć u godini kada ne možeš biti previše svečana.

4.Crno od glave do pete

 

 

S crnim ne možeš pogriješiti. Kada si u crnom od glave do pete, automatski ćeš izgledati malo više elegantno. Dodaj zlatni nakit i zlatnu torbicu da upotpuniš cijeli izgled.

5.Jednostavniji outfit, ali i dalje sa svečanim detaljima

 

 

Nisu svi za šljokice, duge haljine – ili haljine općenito. Pogotovo ako nećeš ići na neki jako svečani party. Traperice, sako i neki korzet ili lijepi topić ispod i imaš super kombinaciju. Ako želiš biti više casual stavi tenisice, a ako želiš biti više sređena, cipele na petu.

Štikle Planiraš nositi štikle za doček Nove godine? Onda obavezno trebaš znati ova 3 trika s njima

6.Koža

 



Kožni komadi mogu biti još jedna opcija, koja ti možda ne bi ni pala na pamet. Kožne haljine, kožne kratke hlače, kožne suknje… mogu biti idealne za doček Nove! Pogotovo ako nisi cura koja se voli odijevati previše ženstveno.

 

7.Haljina ili majica s mašnom

 

 

Mašne su veliki hit ove zime! Haljine ili majice koje imaju mašnu kao detalj obavezno uzmi u obzir kada tražiš outfit. Taj jedan detalj može svaku kombinaciju učini svečanijom.

8.Šljokičasto odijelo

 

 

U šljokicama od glave do pete! Nikad ih nema dosta! Ako se slažeš da se sa šljokicama ne može pretjerati, možeš se skroz odjenuti u njih. Nika je ispod svog odijela stavila košulju, ali ako želiš biti više casual, dodaj bilo kakvu bijelu majicu ili topić.

Moda Nova godina Doček Nove Godine što nositi za doček odjevne kombinacije outfiti influencerice inspiriraj se ideje za outfite

Još vijesti