Šminka za Valentinovo

Valentinovo je doslovno pred vratima, što znači jedno - večer za vas dvoje. Bez obzira idete li u restoran, kino ili ćete uživati u romantičnoj šetnji, ovo ti je prilika da pokažeš svoje vještine šminkanja. Da te pripremimo za tu posebnu pogledaj naše najbolje ocijenjene ideje za make-up za ovaj poseban dan.

Manikure za Valentinovo Manikure za Valentinovo s kojima će ti nokti izgledati preslatko: 15 ideja koje ćeš sve htjeti na noktima


1. Lijepa u rozom
Dan zaljubljenih je idealno opravdanje da zaroniš u svoje palete s ružičastim nijansama sjenila i ruževa. Sladak ružičasti look je savršen za romantičarku u tebi. Nježne nijanse ružičaste mogu dodati dozu svježine tvom izgledu, ističući tvoje oči i usne na suptilan način. Vjeruj nam, ovaj ćeš make-up moći nositi ne samo na Valentinovo, već i za druge posebne prigode, dodajući dozu reomantike tvojem izgledu.


2. Zavodljive crvene usne
Klasnična crvena boja je savršena da podigne atmosferu na tvom spoju. Od ruskih crvenih do rubinskih nijansi i tamnih crvenih, ovo je siguran način da tvoje usne postanu središnja točka pažnje. Crvena boja simbolizira strast i ljubav, čineći je idealnom opcijom za Dan zaljubljenih. Ovaj sofisticirani look ne samo da će ostaviti dobar dojam, već će i naglasiti tvoju samopouzdanu i senzualnu stranu.


3. Lagani glamur
Ovaj spoj svakodnevnog i potpunog glamura je savršena opcija za tvoj večernji izlazak. Sjajan i bez napora, ovo je make-up izgled koji je idealan za opuštenu romantičnu večeru. Lagani glamur naglašava tvoju prirodnu ljepotu, istovremeno pružajući dodir sofisticiranosti. Paleta neutralnih tonova s blagim sjajem stvara romantičan dojam, čineći te neodoljivom bez pretjerivanja.


4. Potpuni glamur
Ako postoji ikakav razlog za glamurozni make-up, to je definitivno Dan zaljubljenih. Eksplozija boja na kapcima, umjetne trepavice, hrabar ruž i besprijekorno konturiranje. Potpuni glamur stvara sofisticiran i dramatičan izgled koji će zasigurno privući pažnju tvog dečka. Ovaj izgled je idealan ako planiraš posebno elegantan spoj ili večernji izlazak.



5. Eksplozija boja
Daj svom licu dodatnu dozu profinjenosti s eksplozijom boja. Obožavamo kako ovaj make-up za Dan zaljubljenih eksperimentira s predivnim različitim nijansama kako bi stvorio očaravajući izgled koji je malo hrabriji i unosniji. Dodatak boje može osvježiti tvoj izgled i stvoriti zanimljiv kontrast. Ovaj look je savršen za tebe ako želiš izraziti svoju kreativnu stranu i istaknuti svoju jedinstvenost na poseban način.


 

valentinovo šminka make up dejt spoj inspiracija

Još vijesti