Kožni outfit

Za izlazak se volimo svi malo spremiti, a ako si trenutno bez ideja što bi mogla nositi, donosimo ti top 5 klasičnih outfita u kojima možeš gdje god da ideš van.

Tvoje odjevne kombinacije ne moraju biti identične ovima da bi bile dobre. One ti samo mogu poslužiti kao formula koju ćeš ti rekreirati s onim što imaš u ormaru. Možda neće izgledati isto, ali ako pratiš formulu, sigurno će svejedno biti dobro. Ovo su neke kombinacije s kojima ne možeš pogriješiti. Idealne su za izlaske, izgledat ćeš sređeno, a možeš ih učiniti više ili manje fensi, ovisno o tome kako se voliš odijevati. Kada ostaneš bez ideja što nositi za van, tu su ovih 5 outfita da spase stvar.

Outfiti Modni komadi u koje se isplati uložiti nešto više novaca: Kod ovih se 5 stvari slobodno rasipaš

1.Traperice + topić + sako

 

 

Za cure koje vole pokazati malo više kože, ali se ne žele ipak smrznuti jer navečer još uvijek nije previše toplo, ovo je kombinacija koja bi mogla biti dobitna. Preko traperica i topića prebaci oversized sako i izgledat ćeš top. Možeš dodati štikle ili tenisice, ovisno o tome gdje ideš.

2.Traperice + pete

 

 

Traperice i cipele na petu mogu biti tako jednostavna ideja, ali nepogrešiva. Tko kaže da ti za izlaske treba totalno nova garderoba. Ovako će trapke koje inače nosiš za svaki dan izgledati super za van. Kada si u nedoumici s čim ih nositi, iskoristi formulu crno od glave do pete.

3.Minica + svečana majica + visoke čizme

 

 

Minica i visoke čizme su prava zimska kombinacija, a da ne izgledaš kao da ideš na popodnevnu kavu, dodaj neki svečaniji topić.

Frizure Koja frizura najbolje paše uz koji stil majice? Evo uz koju najbolje ide punđa, a uz koje visoki rep

4.Mala crna haljina

 

 

Mala crna haljina može biti za razne prilike pa i ovu. Preko zime je najbolje imati zimsku verziju male crne haljine, neku s dugim rukavima. Stavi na nju čizme ili koju god drugu obuću i spremna si.

5.Koža kao tema

 

 

Kožna haljina, kožne hlače i obična majica ili kožna suknja – čak i kožno sve, koju god verziju odabrala, imaš dobar početak za slagati outfit. Kožni komadi mogu biti onaj komad koji će začiniti tvoju kombinaciju.

Moda outfiti odjevne kombinacije za izlaske zimski izlasci što obući? kad ideš van kako se obući ideje inspiracija

Još vijesti