Galerija Zimski outfit Traperice iz Zare Traperice iz Zare +16 Traperice iz Zare

Traperice su nam glavni dio ormara. Za većinu su one komad koji nose najviše i kroz cijelu godinu. Kakve se nose trenutno, u novoj godini? Pogledali smo ponudu po dućanima i ovo su opcije.

Koji model traperica odabrati? Glavna stvar po kojoj se trebaš voditi je – koje najbolje izgledaju na tvom tijelu. Pusti trendove i što nose influenceri, gledaj koje će najbolje stajati baš na tvom tijelu. U dućanima se može pronaći toliko izbora, a nekada traperice koje na polici izgledaju bezveze i ništa posebno, na tebi mogu stajati fenomenalno! Zato treba isprobati različite modele. Drugačije ne možeš znati što će ti stajati najbolje.

 

 

Kakve se traperice nose u novoj godini i prevladavaju u dućanima? Donosimo ti pregled hrpe različitih modela, a u neke od njih se možda i ti zaljubiš. Za sada je najavljeno da bismo ove godine mogli sve više nositi traperice sa zavrnutim nogavicama, kao i one sa ravnim i širokim nogavicama. U galeriji iznad te čeka čak 20 modela traperica koje su trenutno favoriti i koje bi mogle biti i savršene traperice baš za tebe. Pogledaj ih!

Outfiti Kakve su hlače u trendu ove godine, a kakve su out? Stilisti kažu da će se ovih 6 sigurno nositi

Elena Dizdar Ideje za odjevne kombinacije od ponedjeljka do petka: 5 outfita za 5 radnih dana koje možeš i ti rekreirati

Moda Traperice u dućanima ponuda kakve se nose u trendu vrste traperica modeli traperica Pregled

Još vijesti