Galerija Traperice iz Sinsaya - jesenska kolekcija 2023 Cargo traperice Cargo traperice +9 Cargo traperice

Prolazi ljeto i vrijeme svih onih laganih ljetnih tkanina pa ako ovih dana razmišljate o shoppingu, vjerujemo da će se na popisu modnih komada koje morate kupiti, pronaći i traperice.

Da, upravo su traperice nezaobilazan odjevni predmet u gotovo svačijoj garderobi. Ako biste se gdje mogle zaletjeti i provjeriti što se dobrog nudi, onda je to svakako Sinsay. Nova jesenska kolekcija vjerno ide u korak s trendovima s društvenih mreža i modnih pista.

 

 

Posebno su nam za oko zapele cargo hlače, prepoznatljive već po svojim džepovima i prostranoj silueti. Cargo traperice baš su hit među svim it djevojkama koje prate modu, a Sinsay je u svojoj kolekciji osigurao nekoliko modela i to po pristupačnim cijenama.

Jesensku Sinsay kolekciju traperica karakteriziraju traperice širokih nogavica ili one trapez kroja, koje se šire poput zvona od koljena prema dolje. Sve se ove trapke mogu fantastično kombinirati s kraćim topovima, ali i duljim majicama i košuljama koje možete pospremiti u hlače.

 

Jesenski outfit Model traperica koji odlično stoji na baš svakom obliku tijela – nema kome ne laskaju ovakve hlače

Hlače iz Bershke Hlače i traperice iz Bershke koje ćemo nositi ove jeseni: Top 15 modela koji su trendi i kul

traperice jesen 2023 traperice hit sezone cargo traperice Cargo hlače kakve traperice kupiti povoljne traperice pristupačne cijene odjeće sinsay traperice

Još vijesti