Tyla

Na Met Gali se svi trude biti drugačiji, a rekli bismo da je ove godine pobijedila mlada pjevačica Tyla. Njena je haljina bila totalno jedinstvena jer je napravljena od pijeska! Nešto što do sada još nije bilo na crvenom tepihu.

Met Gala je jedno od onih događanja gdje se može vidjeti sve i svašta, kao i neke stvari koje sigurno nitko ne očekuje. Svake se godine pojave neke slavne osobe koje svojom pojavom i svojim outfitom budu jedinstveni i totalno drugačiji i originalni. Ove je godine ta osoba pjevačica Tyla.

Kim Kardashian Kim Kardashian svojim izgledom na Met Gali zabrinula fanove – ugrožava svoje zdravlje zbog mode?

Ona je došla u haljini napravljenoj od pijeska! Zvuči čudno, ali izgleda totalno fora i mnogima je zapelo za oko. Ako si ju i ti već vidjela i pitala se je li to pravi pijesak na njoj, odgovor je: DA.

 

 

Za ovu je haljinu zaslužan dizajner brenda Balmain koji je haljinu kreirao po njenom tijelu koristeći tri vrste pijeska. Oliver Rousteing koji je kreativni direktor Balmaina, rekao je u live streamu da je htio kreirati haljinu koja se može nositi samo jednom i na taj način prikazati temu "prolazne ljepote". Svjesni su da je ova ideja bila luda i bili su malo nervozni kako će sve ispasti, ali Tyla je izgledala besprijekorno. Jedino nije mogla hodati po stepenicama već su ju asistenti nosili.

 

 

Kako bi sve bilo krajnje u temi, torbica koju je nosila je zapravo bila pješčani sat!

 

 

Dali su si truda i kreirali pravo umjetničko djelo. Ova je haljina posebna i sigurno će ostati zapamćena u povijesti Met Gale. U nastavku pogledaj i ostale outfite s Met Gale 2024.

Met Gala 2024: Što su nosile Kim Kardashian, Zendaya, Ariana i ostale djevojke? Imamo pregled! Met Gala 2024 - Ariana Grande i Zendaya Met Gala 2024 - Zendaya Met Gala 2024 - Zendaya +22 Met Gala 2024 - Zendaya
 

Tyla met gala neobična haljina haljina od pjeska najčudnija haljina bizarna haljina balmain met gala 2024

Još vijesti