Dodjela Grammyja 2023

Jučerašnja dodjela Grammyja bila je prilika za poznate dame s glazbene scene da zablistaju u modnim kreacijama na crvenom tepihu.

I modne kreacije stvarno nisu razočarale. Osim glazbenih nagrada, trebale su se dijeliti i modne, jer bila je to prava revija ljepote i stila.

Donosimo vam koja su to slavna imena jučer oduševila svojom pojavom na dodjeli Grammyja.

Cardi B

Reperica je zablistala u haljini indijskog dizajnera Gaurav Gupta, koji je debitirao s ovom haljinom na prošlotjednom Pariškom tjednu mode. Kraljevsko plava nijansa pristajala joj je odlično, kao što je i sam dizajn istaknuo njezinu figuru.

 

 

Adele

Kako bi zablistala na glamuroznoj večeri, Adele se odlučila za modnu kuću i dizajn Louis Vuitton. Baršunasta haljina boje vina, s lađa izrezom i bogatim volanima na ramenima stajala joj je kao salivena.

 

 

Taylor Swift

Mlada se glazbenica pojavila u dvodjelnom kompletu modne kuće Roberto Cavalli i jednostavno zablistala.

 

 

Jennifer Lopez

Ukrala je svu pažnju na pozornici stigavši u Guccijevoj haljini. U tamnoplavoj haljini s bogatim volanima, s dramatičnim šlepom i prorezima do bedara, jednostavno je kod prisutnih izazvala „vau efekt“

 

 

Doja Cat

Doja je na Grammyje stigla u vrlo dramatičnoj crnoj haljini Atelier Versace, sirena kroja. Izgled je upotpunila crnim rukavicama i crnim naušnicama. Vrlo jednostavno, a opet tako moćno.

 

 

Shania Twain

Pjevačica country glazbe nosila je odijelo s ogromnim crnim točkama i cilindar šešir u xxl veličini.

 

 

Camila Cabello

Camilla je nosila dizajn modne kuće PatBo. Gornji dio bio je napravljen od bisernih perla, koje su bile povezane s crnom suknjom visokog struka, a ovakav dizajn je savršeno naglasio sve njezine obline.

 

 

Beyonce

Pjevačica je izgledala spektakularno u kreaciji modne kuće Gucci. Riječ je o haljini metalik sjaja s velikim šlepom i volanima, a koja je savršeno naglasila figuru pješčanog sata.

 

 

Lourdes Leon

Madonnina kći pojavila se u haljini modne kuće AREA, u kojoj nas je pomalo podsjećala na Jessicu Rabbit.

 

 

Kacey Musgravey

Jednostavno je bila preslatka u baby pink kombinezonu s prebačenom pernatom pelerinom. 

 

 

outfiti na dodjeli Grammyja 2023 najbolje haljine na Grammyjima 2023 najbolje odjevene dame na dodjeli Grammyja beyonce Jennifer Lopez

Još vijesti