Selena Gomez

Sezona dodjela nagrada se nastavlja s Emmy dodjelom. Održala se sinoć, a glavna tema razgovora su izgledi s crvenog tepiha. Jedna od glavnih zvijezda je bila Selena Gomez.

Selena Gomez je u zadnje vrijeme postala glavna gdje god da se pojavi. Nije je bilo na nikakvim događanjima godinama, a sada kada je opet počela dolaziti, ne prestaje se pričati o njezinim odjevnim kombinacijama. Nećeš ju vidjeti u običnim haljinama, već je uvijek u nekim posebnim kreacijama koje ne mogu ostati nezamijećene.

Selena Gomez Selena Gomez je na dodjeli nagrada nosila drogerijski lak za nokte

Sada je na Emmyje nosila haljinu dizajnera Oscara de la Rente, a ono po čemu je posebna je da je ukrašena s 450.000 šljokica. To je itekako puno šljokica!

 

 

Na svečanost je došla sa svojim dečkom Bennyjem Blancom, ali nisu nažalost zajedno pozirali na crvenom tepihu za fotografe. To je nešto na što izgleda još moramo čekati! Ipak, Selena je izgledala wow i ovako su sva svjetla reflektora bila samo na njoj – zasluženo.

 

 

Osim haljine, oduševila je i s izborom šminke, pogotovo s bojom ruža. Nije tipična boju kakvu Selena inače nosi, ali joj stoji. Bila je jedna od najbolje odjevenih sinoć, u to nema sumnje.

Khloe Kardashian Nokti koji će biti u centru pažnje: Manikura Khloe Kardashian vrišti „luksuz“

Selena Gomez emmy dodjela nagrada emmy 2024 crveni tepih što je nosila selena gomez haljina

Još vijesti