Samopouzdana cura

Znati kako pobijediti u raspravi i koji argument kada reći je posebna super moć koju nemaju svi. Oni koji su rođeni u ovih 6 horoskopskih znakova imaju veće šanse da posjeduju baš ovu vještinu.

Ako se nađeš u raspravi s osobom rođenom u jednom od ovih znakova, pripremi se na to da ćeš izgubiti, jer oni ne gube ni u jednoj raspravi. Astrolozi se slažu oko toga da su zračni znakovi najpametniji, zbog toga će se u pravom trenutku sjetiti što reći i kako okrenuti bilo koju raspravu na svoju stranu i pobijediti, a ne odmaže im ni to što imaju dobre komunikacijske vještine. U prednosti su pred ostalim znakovima jer su primjerice vatreni znakovi vođeni strašću, a vodeni emocijama, što ih omete kada su u središtu burne rasprave. Ali je li im to dovoljno da budu na ovoj listi?

Evo koji su to znakovi zodijaka najbolji u raspravama i koji uvijek iz svake izađu kao pobjednici:

OVAN

Ovan je ratnik i uvijek je spreman za svaku bitku koja se nađe pred njim. Vjeruju da je najbolja obrana jaki napad. Čak iako ste im dragi, kada dođe do rasprave, borit će se svim snagama da njihova bude zadnja. Ovnovi su kao jedan od vatrenih znakova vrlo strastveni, a i vole biti prvi u svemu. Ako se dogodi da slučajno nešto ne završi po njihovom, na vidjelo će izaći njihova loša narav. Kada se bilo koji drugi znak nađe s njima u raspravi, najčešće iz nje izađe iziritiran i živčan, jer Ovnovima se ništa ne može objasniti niti dokazati.

 
 

BLIZANCI

Za ovaj je znak komunikacija sve. Vole pričati s ljudima i upijati informacije zbog čega znaju sve o svakome. Ako pokušavaš pobijediti u raspravi s Blizancem, sretno. Protiv njih i svih informacija koje oni znaju je nemoguće ići. U korist im ide i to što se smatraju jednim od najpametnijih znakova zodijaka. Zbog toga su vrlo spretni i brzi u razmišljanju i slaganju argumenata u raspravama.

LAV

Lav je kralj i on je svjestan toga. U rasprave ulaze dobro pripremljeni jer poraz za njih ne postoji. Imaju sve detalje, sve su istražili, raspitali se i skupili informacije. Zato znaju od početka da su moćni i da im nitko ne može ništa. Pokušati ih uvjeriti da nisu u pravu je nemoguća misija jer imaju za svaku sitnicu dokaz da ti nisi u pravu, već oni.

 
 

VAGA

Vaga pobjeđuje u svakoj raspravi zato što joj jako dobro ide pregovaranje. Ljudi koji su rođeni u ovom znaku su vrlo pametni i razumni, zato je nekada teško proturječiti im. Imaju posebnu sposobnost da ih gotovo ništa ne može izbaciti iz takta, što im samo ide dodatno u korist u raspravama. Jednostavno znaju kako osvojiti ljude riječima i pridobiti ih na svoju stranu. Zato savjet, nemojte se ni pokušavati opirati, jer ćete se na kraju složiti sa svime što Vaga kaže.

ŠKORPION

Škorpioni u raspravama uopće ne moraju biti u pravu kako bi pobijedili i natjerali vas da se povučete. To je tako zato što su strastveni oko svega i imaju osobnost kojoj je teško proturječiti. Ako vide da gube u raspravi, napast će svim sredstvima i nije ih briga tko će stradati, zato dobro razmisli prije nego se upustiš u raspravu sa Škorpionom.

 
 

VODENJAK

Još jedan zračni znak koji se vodi logikom u raspravama je i Vodenjak. Njima nije do svađanja i zapravo im je cilj ne da pobjede u raspravi, nego da prekinu raspravu što je prije moguće. Iz rasprava s njima će ti se činiti da si izašla kao pobjednik, ali zapravo to nećeš biti. Vodenjaci će ti dati da povjeruješ kako si pobijedila u raspravi, a u stvarnosti su se oni isključili iz tog razgovora onog trenutka kada je rasprava krenula.

Foto: Freepik/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Zbog čega se posebno veseliš Božiću? Svaki znak ima jednu stvar (ili aktivnost) koju posebno voli

Horoskop kaže da se u jednom znaku rađaju najzgodniji dečki – provjeri u kojem!

U njihovim glavama je tsunami! Ovih pet znakova zodijaka nikako ne mogu svoje emocije dovesti u red

Horoskop znakovi zodijaka rasprave pobjednik

Još vijesti