My Life with the Walter Boys

Svi imamo u glavi razmišljanje da postoje različite lige po tome koliko je netko zgodan i kada vidimo super zgodnog dečka koji nam se baš baš sviđa, mislimo da nemamo šanse osvojiti ga jer je izvan naše lige.

Niti jedan dečko nije izvan tvoje lige i ako ti se netko sviđa, bez obzira na to koliko je zgodan, imaš šanse ga osvojiti. Volimo sami sebe podcjenjivati i spuštati pa misliti da smo po privlačnosti ispod nekoga i da nema šanse da bi nas ta osoba ikada zamijetila. Ima šanse! Ali ćeš morati malo početi vjerovati u sebe. Sigurno si puno zanimljivija i zgodnija nego što ti to misliš. Kako osvojiti onog dečka za kojeg misliš da je prezgodan za tebe? Otkrit ćemo ti 10 malih tajni koje će ti pomoći u tom pothvatu. Sada ćeš vidjeti da ti to možeš.

1.Kao prvo, zaboravi da postoje lige
Razmišljanje da postoje lige i da je on izvan tvoje lige je nešto što moraš izbaciti iz glave. Ovo je prvi korak. Dok ćeš razmišljati da je nedostižan i gledati ga kao da je neko božanstvo, cijelo ćeš vrijeme biti nervozna, ponašati se čudno i odbijati ga svojom nesigurnošću. Ako je Pete Davidson mogao osvojiti Kim Kardashian, možeš i ti tog dečka!

2.Pronađi način da ga upoznaš ili da mu se nekako približiš
Ako ćeš ga samo gledati iz daljine bez da išta poduzmeš, neće se ništa ni dogoditi. Uvijek postoji način kako nekoga upoznati ili se stvoriti u krugu te osobe. Vidi s kim se druži, koji su mu interesi, čime se bavi, gdje izlazi…negdje se skriva poveznica koja vas može zbližiti.

Cura i dečko u jesen Ponašanja zbog kojih će se drugi zaljubiti u tebe – ovih 6 su ultra privlačna ljudima

3.Nemoj se uspoređivati s drugim curama i pokaži mu svoje kvalitete
Svi smo različiti i svi imamo drugačije kvalitete. Uspoređivanjem s drugim curama nećeš postići ništa osim što ćeš se izdeprimirati, a to ti neće pomoći. Razmišljaj o tome koje su tvoje jake strane – i prije nego što kažeš da ih nemaš, odmah ćemo ti reći da to nije istina. Tvoje jake strane su oružje s kojim ćeš ga osvojiti.

4.Nema forsiranja – sve neka ide polako jer ćeš inače ispasti očajna
Nemoj žuriti i krenuti mu se odmah nabacivati. Pooolako, ima vremena! Nemoj se previše gurati, non stop mu se javljati, pokušavati ga zavesti, forsirati nešto. Prvi je korak da mu se približiš, a drugi da ga malo po malo upoznaješ. Neka vidi koliko si ti super.

5.Pokaži mu da imaš život – i to zanimljiv život
Nemoj biti ona cura koja djeluje kao da nema život, koja nema nikakve hobije i cijele dane provodi doma skrolajući na TikToku. Kada vidi da imaš život i to zanimljiv život, htjet će i on biti dio njega. Ako se pratite na društvenim mrežama, odlično, iskoristi to da mu pokažeš što to zanimljivo radiš.

6.Uključi humor
Nemoj podcjenjivati moć humora. Ovo je osobina koja ti može jako pomoći u osvajanju nečijih simpatija. Sigurno si smiješna, samo se opusti i pokaži mu tu svoju stranu. Ako mu ne budeš smiješna i zabavna, onda on vjerojatno ni nije tako dobar izbor za tebe koliko si mislila. Bitno je imati isti smisao za humor kao netko s kim bi bila u vezi.

Zgodna djevojka Random detalji koji te čine atraktivnijom: Zbog ovih bi se 8 stvari mogla drugima više svidjeti

7.Razmisli koje su tvoje nesigurnosti zbog kojih misliš da je on izvan tvoje lige
Zašto si uvjerena da je on izvan tvoje lige? Moraju postojati konkretni razlozi zašto tako misliš. Kada znaš koje su ti nesigurnosti, onda ćeš ih moći pobijediti i zato je bitno da ih definiraš. To su polja na kojima moraš raditi i na kojima moraš postati samopouzdanija.

8.Preuzmi inicijativu
Dečki vole cure koje preuzimaju inicijativu jer to pokazuje da su one sigurne u sebe i samopouzdane. Nemoj samo čekati da drugi nešto predlože, već budi ti ta koja će predlagati stvari i donositi odluke. Neće odmoći!

9.Nemoj razmišljati negativno jer tako šalješ negativnu vibru
Razmišljanja da nema šanse kako bi on ikada bio s tobom, da je izvan tvoje lige, da si ti ružna i dosadna, da ne zaslužuješ takvog dečka…sve to i druga slična razmišljanja nisu dozvoljena. Kada netko razmišlja tako negativno o sebi onda se to može vidjeti na toj osobi. Iznenadila bi se koliko vibracije koje odašilješ imaju utjecaja na ljude oko tebe.

10.Potrudi se oko izgleda, evo kako
Sa samopouzdanjem je usko povezano i to kako izgledamo. Kada si izgledamo dobro, onda ćemo se i osjećati bolje i samopouzdanije. Napravi si mali glow up! Nauči kako se našminkati na neki drugačiji način, dodaj pramenove, počni raditi frizure, istraži kako podignuti svoj stil, uredi nokte, počni vježbati…postoji puno načina kako možeš napraviti glow up – ne treba sve biti odjednom, kreni polako u kreiranje makeovera.

Sramežljiva cura na spoju s dečkom Osvoji dečka svojim samopouzdanje: 6 savjeta koji će ti pomoći da budeš što samopouzdanija na spoju

osvojiti dečka kako mu se svidjeti dečko izvan tvoje lige imaš li šanse dečko koji ti se sviđa male tajne pomoći osvojiti dečka izvan tvoje lige kako osvojiti zgodnog dečka

Još vijesti