Dopisivanje

 Ponekad je teško razumjeti suptilne znakove interesa na društvenim mrežama, osobito na platformi poput Instagrama. No, kad se netko počne isticati u tvojim obavijestima, postavlja se pitanje - je li to samo slučajnost ili znak nečega više? U ovom članku, istražit ćemo deset znakova koji ukazuju na to da netko na Instagramu možda gaji posebne interese prema tebi.

Liberty Na jednu frizuru dečki posebno padaju - može ju napraviti svaka cura bez obzira na duljinu kose


1. Lajka ti svaku objavu (među prvima)
Svaki put kad dijeliš svoje trenutke, primjećuješ li da je njegovo ime uvijek među prvima koji lajkaju? To može biti više od običnog lajka - može biti znak da želi biti među prvima koji primijete tvoje objave i privuče tvoju pozornost.

2. Komentira tvoje objave
Nastavljajući iz lajkova, ako primijetiš da ne samo lajka već i ostavlja promišljene komentare, možda je vrijeme da obratiš pažnju. Kvalitetni komentari pokazuju da želi komunicirati s tobom na dubljem nivou.

3. Redovito ti šalje poruke
Direktna komunikacija je ključna. Ako primjećuješ da ti često šalje poruke, to može ukazivati na njegovu želju za osobnim kontaktom i bližim povezivanjem.

via GIPHY

4. Označava te u objavama
Označavanje u objavama na Instagramu može biti način da ti privuče pažnju. Ako te često označava u postovima koji odražavaju njegove interese, možda ima planove da podijeli te trenutke s tobom.

5. Odgovara ti na (skoro sve) priče
Ako primjećuješ da uvijek dobivaš odgovore ili reakcije na svoje priče, to može sugerirati kontinuiranu želju za komunikacijom i sudjelovanjem u tvom svakodnevnom životu.

6. Često ti gleda profil
Iako Instagram ne omogućuje direktno praćenje tko gleda tvoj profil, aktivnost poput lajkova na starim postovima može ukazivati na to da je investirao vrijeme u istraživanje tvojih interesa i prošlosti.

via GIPHY

7. Često si mu na umu
Ako primjećuješ svoje interese u njegovim objavama, možeš zaključiti da želi stvarati vezu s tobom. Aktivnosti poput slanja memeova ili pitanja o tvom stanju pokazuju da stalno razmišlja o tebi.

8. Stalno ti (prvi) gleda Instagram priče
Ako primjećuješ da je među prvima koji gledaju tvoje Instagram priče svaki put kad ih objaviš, to može sugerirati dosljedan interes za tvoj svakodnevni život.

9. Aktivno sudjeluje u tvojim live videima
Sudjelovanje u tvojim live videima nije samo znak interesa, već i želje za interakcijom u stvarnom vremenu. Ako primjećuješ da je redovito među gledateljima, to može ukazivati na dublji interes.

via GIPHY

10. Njegovo online ponašanje postaje slično tvojemu
Oponašanje online ponašanja, poput dijeljenja sličnih objava ili priča, može ukazivati na to da osoba želi stvarati veze na višem nivou i integrirati se u tvoj virtualni svijet.

Sada kada smo istražili ove znakove, sjeti se da svaki pojedinac ima svoj jedinstveni način izražavanja interesa. Ako primjećuješ više od jednog ovakvog znaka, možeš razmotriti da je to više od obične virtualne pažnje. No, uvijek je važno pristupiti s pažnjom i razumijevanjem.

Cura i dečko Nije te još pitao za vezu ALI: 8 znakova da te smatra svojom curom iako niste službeno zajedno



 

instagram sviđanje flert dopisivanje Lajkanje komentiranje

Još vijesti