Prekid veze

Prekid s dečkom može biti težak korak, ali ponekad je nužan za tvoju sreću. Iako želiš prekinuti s njim, možda se pitaš imaš li dovoljno dobre razloge ili samo pretjeruješ.

Zaljubljeni par Nikada ne bi trebala u vezi tolerirati ovih 12 ponašanja – dečko koji to radi nije za vezu

Važno je prepoznati kada veza više nije zdrava i dobra za tebe. Ako primijetiš bilo koji od navedenih znakova u svojoj vezi, nemoj oklijevati razmisliti o prekidu kako bi zaštitila svoju sreću. Zapamti, zaslužuješ vezu koja te čini sretnom i ispunjenom.

1. Razgovor djeluje prisiljeno
Jedan od jasnih znakova da nešto nije u redu u vezi jest kada razgovor s dečkom počinje djelovati prisiljeno. Ako se osjećaš kao da moraš prisiljavati komunikaciju ili kao da se površno razgovara samo da bi se ispunila forma, to može biti znak da veza više nije kao što je bila.

via GIPHY

2. Vaši interesi se ne poklapaju
Interesi igraju važnu ulogu u vezi. Ako primijetiš da se tvoji interesi i hobiji razlikuju od njegovih te da nemate zajedničkih aktivnosti koje vas povezuju, to može dovesti do udaljavanja i nesuglasica.

3. On ne pokazuje trud i ne uključuje te u društvo
Biti u vezi znači dijeliti i društveni život. Ako primijetiš da tvoj dečko ne pokazuje interes ili trud da te uključi u svoj krug prijatelja ili obitelji, to može stvoriti osjećaj izolacije i usamljenosti, što nije zdravo za vezu.

via GIPHY

4. Osjećaš se nesretno kad misliš na njega
Jedan od najvažnijih pokazatelja da veza više nije zdrava jest tvoje vlastito emocionalno stanje. Ako se osjećaš nesretno ili anksiozno kad misliš na svog dečka, to može biti znak da veza više nije izvor radosti i podrške.

5. Vrijeđa te
Nijedan oblik verbalnog ili emocionalnog zlostavljanja nije prihvatljiv u vezi. Ako tvoj dečko često koristi uvrede ili te omalovažava, to je jasan znak da veza nije zdrava i da je vrijeme za prekid.

via GIPHY

6. Osuđuje te
Osuđivanje i kritika nisu konstruktivni elementi u vezi. Ako primijetiš da tvoj dečko često izražava negativne stavove prema tebi ili te kritizira na način koji te povređuje, to može biti znak da veza nije zdrava i da je vrijeme za razmišljanje o prekidu.

Zaljubljeni par Opet se zaljubljuješ u bivšeg? Prije nego mu odlučiš to priznati razmisli o ovih 5 stvari

Prekid razlozi za prekid dilema oko prekida ljubav loš dečko

Još vijesti