Kostimi za Halloween

Halloween ove godine pada na utorak, a neki će tulumariti pod maskama već nadolazeći vikend. Pitanje koje sigurno neke od vas muči je u što se maskirati. S obzirom da više nema baš vremena za provedbu nekih kompliciranih ideja, donosimo ti neke koje nije teško složiti sa stvarima koje imaš.

Halloween tulumi kreću već ovaj vikend, a nastavljaju se do utorka. Ne treba ti kostim da bi išla na ovakav tulum, ali uvijek je zabavnije maskirati se. Bit će i tebi zabavnije ako dođeš pod maskom. Ne mora to biti neka ekstravagantna maska i nešto što ćeš kupiti samo za sada i nositi nikad više. Zapravo možeš dobar dio svog kostima pronaći u svom ormaru ili ormarima ostatka obitelji ili prijatelja. Postoje kostimi koje nije teško rekreirati! Ovih 12 su trenutno aktualni jer se radi o slavnim osobama, likovima i događajima o kojima se priča. Uz njih, imamo tu i neke klasične Halloween kostime koji uvijek mogu proći.

1.Barbie
Treba ti ružičasta odjeća i plava perika! Lako je transformirati se u Barbie lutku. Svi će znati tko si!

2.Wednesday Addams
Klasik koji se iz godine u godinu vraća kao jedan od najpopularnijih kostima za Noć vještica. Bitno je da imaš njene prepoznatljive pletenice i da si odjevena u crno.

 

 

3.Duh
Može li lakše? Prebaci plahtu preko glave, izreži na njoj rupe za oči i spremna si za polazak. Ovo je kostim idealan za one najljenije.

Halloween manikure Duhovi, bundeve, krv, crno i narančasto: 15 ideja za manikure za Noć vještica

4.Taylor Swift
Odaberi bilo koji njen outfit s Era turneje i imaš ideju za kostim. Maske za Halloween ne moraju biti nužno strašne.

5.Hailey i Justin Bieber
Sigurno se sjećaš ove viralne fotografije Hailey i Justina! Ona ti može poslužiti i kao ideja za kostim ako ideš negdje s dečkom. Vjerojatno se ni on neće buniti jer će moći ići u trenirci.

 

 

6.Katniss iz Hunger Gamesa
Dok svi pričaju o novom nastavku „Hunger Gamesa“ koji nam tek treba stići, prisjetimo se kratko Katniss, originalne heroine. Zapravo uopće nije teško postati Katniss za Halloween, a obavezan dodatak outfitu mora biti luk i strijela.

7.M3gan
Creepy lutkica je ideja za one koji žele biti skroz u temi i u potrazi su za nekim strašnim kostimom. Rekreiraj ju najbolje što možeš, a ako netko niti ne skuži da si M3gan, svejedno imaš dobru masku jer ćeš i dalje biti creepy lutkica.

8.Plavuša s Harvarda
Ovo nam je najbolji kostim koji je Kim Kardashian ikad imala. Ne moraš izgledati identično kao Elle kao što je to napravila Kim, ali ružičasta odjeća, torba s pesekom (plišanim!) i penkala s pufom su obavezni.

 

 

9.Harry ili Hermiona
Klasik! Uvijek možeš otići u smjeru Harryja Pottera i obući se kao neki od likova iz njega. Iako je naš prijedlog Harry ili Hermiona, možeš biti bilo tko!

Barbie Prijedlozi slatkih outfita za Noć vještica: Za cure koje ne žele izgledati zastrašujuće

10.Carrie
Nije teško niti preobraziti se u Carrie, ali možda će trebati malo više truda nego za ostale kostime. No, ovo je garantirano jedan od onih koji će ostati zapamćeni i koji neće nositi nitko drugi.

 

 

11.Vještica
Možeš biti i vještica. Metla i šešir će te preobraziti u vješticu samo tako!

12.Olivia Rodrigo s fotke „SOUR" albuma
Za kraj još jedna ideja iz pop kulture. Budi Olivia Rodrigo s naslovne fotke za album „Sour“. Samo stavi na facu hrpu sličica i nabaci smeđu periku. Ljubičastu majicu sigurno možeš neku pronaći, ne mora biti identična kao njezina.

 

 

halloween noć vještica kostimi maske u što se maskirati jednostavne maske u zadnji tren iz ormara ideje za halloween

Još vijesti