Glamur

Upravo su to one male sitnice koje ti mogu pomoći i da se osjećaš bolje i da budeš pozitivnija. Kada se okružimo lijepim i ugodnim stvarima, bit ćemo i bolje raspoloženi. Ništa od ovoga nije neizvedivo!

Ako ti se sviđa život kakav primjerice vode Blair i Serena iz serije „Gossip Girl“ ili voliš pratiti influencerice koje su girly i čiji svaki video izgleda estetski tako lijepo da bi najradije uskočila u njihov svijet, evo kako slično napraviti u svojoj svakodnevici. Ne moraš biti bogata nasljednica da bi mogla napraviti neke male izmjene u svakodnevnom životu i učinila ga glamuroznijim. Osjećat ćeš se više fensi i glamurozno ako samo dodaš nekoliko pravih detalja u svoju rutinu ili u svoj prostor u kojem boraviš (sobu). Ovih 10 možeš početi raditi i ti!

1.Dodaj u sobu lijepu vazu s cvijećem
Vaza s cvijećem može podići prostor tako lako. Iako će uvijek najbolje izgledati pravo cvijeće, ono zna biti dosta skupo pa je nekada dobra opcija i ono umjetno. Tamo gdje provodiš najviše vremena, što je i za tebe vjerojatno soba, dodaj ovakav detalj. Kakvo ćeš cvijeće uzeti ovisi o tome što ti se sviđa i što ti paše u sobi, ne možeš pogriješiti.

 

 

2.Potrudi se oko doručka da bude i vizualno lijep
Detalji, detalji, detalji! Napravi si doručak, možeš i večer prije, ali ga lijepo serviraj. Zobenu kašu možeš primjerice ukrasiti voćem, orašastim plodovima, kokosom…a dobra je kao izbor za doručak. Što god da si radiš za jesti, lijepo si serviraj, nemoj samo nabacati.

Djevojka u prirodi Navike s kojima bi trebala početi već u teen godinama: 20 dobrih navika od kojih ćeš imati koristi

3.Uzmi vremena za spremiti se i odraditi beauty rutinu
Svi smo uvijek u žurbi i oko toga nema ničega fensi. Uzeti vremena ispred ogledala za odraditi skincare rutinu i našminkati se, a kasnije i za složiti outfit – to su mali trenuci u danu kada si možeš ugoditi da bi se osjećala bolje.

 

 

4.Nauči rekreirati neku prirodnu, ali lijepu šminku koja će postati tvoj „go to look“
Ne možeš preko dana baš nositi glamuroznu šminku, ali možeš pronaći neki girly tutorial za lijepu prirodnu šminku koja će postati tvoj zaštitni znak. Kada si izgledamo dobro, osjećamo se bolje.

5.Ujutro i navečer obuci neku ekstra kućnu haljinu
Kućna haljina ili kućni ogrtač mogu biti dodatak koji još nemaš, ali koji će ti ako ga dodaš pomoći da izgledaš fensi – i da se tako i osjećaš. Ujutro kada se probudiš, a prije oblačenja i navečer kada se istuširaš pa dok ne ideš u krevet, to je vrijeme za kućni ogrtač.

 

 

6.Stavi viklere u kosu
Napravi neku frizuru! Stavi viklere ili satensku traku za kovrčanje kose i neka ti stoji u kosi dok se spremaš. Na kraju ćeš imati i lijepu fensi frizuru.

7.Kad imaš vremena, stavi masku za licu ili koristi roller
Staviti masku na lice ili nekog ulja i rolati ga rollerom su sitnice za koje nećeš imati možda vremena svaki dan, ali pokušaj ga pronaći. Napraviti si pjenušavu kupku, staviti masku, odraditi manikuru i pedikuru…to su samo neki od beauty rituala koje možeš ubacivati u svoju svakodnevicu.

 

 

8.Upali mirisnu svijeću
Ima nešto u mirisnim svijećama. Kada ju upališ i kada prostor zamiriše, osjećat ćeš se opuštenije i više fensi. To naravno ne mora biti neka skupa mirisna svijeća! Uz cvijeće, ovo je još jedan dodatak koji će ti preobraziti prostor iz običnog u fensi.

Sretna djevojka Romantiziraj svoju svakodnevicu: 20 jednostavnih načina kako dan učiniti sretnijim i ljepšim

9.Zamijeni traperice s bilo kojim drugim odjevnim komadom
Traperice nisu komad koji će se povezi s „fensi“ i „glamur“. Počni umjesto njih više nositi haljine, suknje ili lepršave hlače sa širokim nogavicama.

 

 

10.Uvijek imaj složen krevet i urednu sobu
Neurednost nije opcija ako želiš da ti svakodnevica izgleda glamuroznije. Složen krevet, pospremljena i čista soba su nešto što na dnevnoj i tjednoj bazi trebaš održavati. Sve izgleda ljepše kada je uredno i složeno.

Svakodnevica Glamurozna fensi osjećati se bolje svaki dan kako biti više fensi život bude više fensi

Još vijesti