Lista želja

Ako si netko tko svake godine pravi popis želja, na pravom si mjestu. Uz sve postojeće želje sigurno si u potrazi za još malo inspiracije, a mi ti ovdje donosimo još 9 stvari koje se trebaju naći na tvojoj listi želja.

Hobiji Hobiji koji će ti pomoći da doživiš glow up: Uz ovih 8 hobija ćeš ubiti dosadu i preobraziti se

1. Putovanje s prijateljima
Ovo ti je vjerojatno već dugo na popisu želja i trebala bi konačno to ostvariti. Putovanje s prijateljima najbolji je tip odmora. Bilo da traje dan ili tjedan dana, pokušaj otići na takvo putovanje ove godine jer će uspomene koje stvoriš biti nezaboravne.

2. Koncert
Kupiti karte za koncert i željno ga iščekivati mjesecima pravi je doživljaj i uzbuđenje. Možeš zamisliti kolika te onda euforija očekuje na samom koncertu. Ove godine postavi si cilj otići na koncert i zaista u potpunosti uživati. Bit će to vrlo nezaboravno iskustvo, čije će priče ostati s tobom zauvijek.

3. Vlontiranje
Koliko god bilo zabavno i nagrađujuće raditi na sebi, jednako je važno pomagati zajednici. Ove godine pokušaj biti zahvalna i empatična koliko god možeš i pomozi onima kojima je to potrebno. Možeš volontirati u skloništu za životinje, sirotištu ili bilo kojoj drugoj organizaciji. To će pomoći nekome u potrebi i pružiti ti novu perspektivu na život.

via GIPHY

4. Rad na nesigurnostima
Većinu vremena nas zadržavaju naše nesigurnosti. Ne možemo uživati u životu u potpunosti jer nam se nesigurnosti nalaze na putu. Ali, ako kontinuirano radiš na prevladavanju tih nesigurnosti, doći će dan kada o njima nećeš ni razmišljati. Put do prevladavanja može biti težak, emotivan i neizdržljivo dug, ali ishod je puno bolji. Ako prevladaš svoje nesigurnosti, jednog dana postat ćeš samopouzdana osoba koja radi stvari o kojima nikad nisi ni sanjala.

5. Učenje novog jezika
Učenje novog jezika ima mnoge koristi, osim najočiglednije, povezivanja s ljudima. To može poboljšati pamćenje, sposobnost multitaskinga i donošenje odluka. Također, znanjem raznih jezika možeš si priuštiti školovanje van Hrvatske ili rad za strane poslodavce.

via GIPHY

6. Učenje nove vještine
Učenje je vitalni dio života i važno je shvatiti da nikada ne prestaje. U ovoj godini pokušaj uložiti svoje vrijeme u učenje nove vještine, poput kuhanja, pletenja, pečenja, javnog govora, pisanja, itd. Učenjem nove vještine osjećat ćeš se zadovoljno, upoznat ćeš nove ljude koji su također dio toga područja i promijeniti sebe nabolje.

7. Uvedi novu rutinu njege kože
Pratiti novu dnevnu rutinu njege kože može postati terapeutski dio tvog dana. To je tvoje „vrijeme za sebe“ i postat će esencijalni dio tvoje svakodnevne rutine. Ako održavaš dnevnu rutinu njege kože, pomoći ćeš si da postaneš opuštenija i samopouzdanija osoba.

via GIPHY 

8. Uvođenje pravila za svakodnevicu
Održavanje produktivne dnevne rutine može postati ogroman benefit ako se pravilno izvede. Kad uđeš u rutinu, tijelo se navikne na buđenje, spavanje, osjećaj gladi i produktivnost u skladu s time. To ti može pomoći da postaneš izuzetno učinkovita i brže obaviš zadatke na svojoj to-do listi nego prije. Važno je dodati barem i 30 minuta vježbanja da bi se osjećala zdravije i samopouzdanije.

9. Pronađi nove strasti i hobije
Važno je usredotočiti se na ono što voliš raditi, dok istovremeno radiš na svojim ciljevima. Ako ti je jedini fokus ostvarivanje ciljeva, možeš izgorjeti i izgubiti motivaciju. Postavi si cilj raditi na svojim strastima i hobijima, posvetiti se njima jer nema veće radosti od bavljenja onim što voliš. Dakle, ove godine pokušaj se usredotočiti na svoje strasti, unapređivati ih i radovati se svojim postignućima.

Studentica Budi blaga prema sebi: 12 stvari zbog kojih si stvaramo prevelik pritisak - a ne bi trebali

 

to do lista želja hobiji prijatelji promjena Popis

Još vijesti