Galerija Ariana Grande Ariana Grande - 1 Ariana Grande - 2 +4 Ariana Grande - 3

Ariana Grande ima super kožu lica i nadam se da ju ne fotošopira toliko da nas je sve uspjela zavarati. S obzirom da je vlasnica brenda šminke u mnogim je intervjuima već pričala o svojoj rutini i šminkanja i skincarea.

U borbi protiv prištića trebaš isprobati različite trikove kako bi pronašla onaj koji će najbolje raditi za tebe i za tvoju kožu. Ako te zanima što to rade slavne osobe da im je koža tako čista, odgovor je da svatko ima neke svoje tajne i trikove. Ariana Grande je otkrila što je njoj pomoglo da se napokon riješi prištića i da drži lice pod kontrolom. Kada je pričala o svojoj rutini, spomenula je da koristi kokosovo ulje i da ga stavlja na lice.

Gigi Hadid - 5 I Gigi Hadid ima problema s prištićima! Objavila je fotku bez šminke i rekla što koristi kad ima prištić

Ovo je jedan od onih trikova oko kojeg su podijeljena mišljenja – neki će dermatolozi reći da je dobro, neki govore da je ovo loše. Ariani kokosovo ulje pomaže i jer ima jako suhu kožu pa joj ono pomogne i dobro nahraniti kožu. Ima i druga, lošija, strana korištenja ovog proizvoda.

 

 

Kokosovo ulje je teško pa može i začepiti pore i zapravo kod nekih napraviti kontra efekt i dovesti do još više prištića. Ovo će se odnositi na one koji imaju masnu kožu lica. Ako je i tvoja koža jako suha kao Arianina, trik s kokosovim uljem bi ti mogao pomoći. Ipak, neki stručnjaci savjetuju da ga ne koristiš baš svaki dan jer čak i ako imaš suhu kožu, mogao bi ti prečestim korištenjem začepiti pore.

Spavanje Nikako se ne možeš riješiti prištića? Ove 4 navike prije spavanja isto dovode do njihova izbijanja

Ariana Grande pristici što koristi za čisto lice proizvod za prištiće očistiti lice za suhu kožu kokosovo ulje je li dobro za kožu lica

Još vijesti